| usernamealy a întrebat:

Ce parere aveti de filmul *o iubire de neuitat*? nu'i asa ca este vb despre o poveste de dragoste minunata? si mel care o canta fata aceea este ff emotionanta...

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

M-a emotionat profund. Imi plac la nebunie filmele de dragoste si mereu plang la scenele dulci happy. Sa nu mai spuneti la nimeni laughing

| Bacemi a răspuns:

M-a emotionat profund. Imi plac la nebunie filmele de dragoste si mereu se scurg cateva lacrimi la scenele dulci happy. Sa nu mai spuneti la nimeni laughing

| daniDeeDee a răspuns:

Filmul care m-a impresionat foarte tare se numeste The Notebook, ma regasesc in acest film. Este un film de dragoste minunat. Ti-l recomand. happy

| Cryssy a răspuns:

Foarte frumos filmul love strucklove struck

| Lady.Love a răspuns:

Filmul este...nici nu stiu ce cuvant as putea sa folosesc! Imi place foarte mult. E un film romantic care merita vazut. Pacat ca se termina cu moartea lui Jamie (parca asa o cheama).

| Bia:X a răspuns:

E superblove struck prima oara l-am vazut cu o prietena si am plans ca nebunele amandouahappy si nu ne sta in fire sa plangem in halu astahappy

| Nic a răspuns:

E printre preferatele mele happy

Daca ti-a placut filmu asta ai putea sa te uiti si la If only, Serendipity, The notebook.
Sigur o sa-ti placa.
Vizionare placuta

Ps:incercati sa nu mai spuneti ce se intampla in film ca sa nu-l stricati pentru altii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este filmul meu de dragoste preferat se numeşte A walk to remember, şi prima dată l-am văzut pe acasăă tv, am plând în şiruri de lacrimi pentru iubirea dintre ei... este cel imi bun film
Acum îţi recomand filmul Seven pounds, e chiar mai bun ca acela, aici arată o dragoste adevărată, este vorba despre un om căruia îi murise soţia, şi voia să se sinucidă, şi căuta persoane bune cărora să le doneze organele... a fost aşa de impresionant, sper să îl vezi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ma pui sa ma uit de 10 ori pe zi la filmul ala și nu ma plictisesc e superb e perfect n-am cuvinte. arata cât de puternica poate fi dragostea el un mare golan care mai apoi... superb il recomand tuturor de asemenea merita vazut si dirty dance 2 havana nights

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foaaaaaaaaaaaarte frumos fimul!