M-a emotionat profund. Imi plac la nebunie filmele de dragoste si mereu plang la scenele dulci . Sa nu mai spuneti la nimeni
M-a emotionat profund. Imi plac la nebunie filmele de dragoste si mereu se scurg cateva lacrimi la scenele dulci . Sa nu mai spuneti la nimeni
Filmul care m-a impresionat foarte tare se numeste The Notebook, ma regasesc in acest film. Este un film de dragoste minunat. Ti-l recomand.
Filmul este...nici nu stiu ce cuvant as putea sa folosesc! Imi place foarte mult. E un film romantic care merita vazut. Pacat ca se termina cu moartea lui Jamie (parca asa o cheama).
E superb prima oara l-am vazut cu o prietena si am plans ca nebunele amandoua si nu ne sta in fire sa plangem in halu asta
E printre preferatele mele
Daca ti-a placut filmu asta ai putea sa te uiti si la If only, Serendipity, The notebook.
Sigur o sa-ti placa.
Vizionare placuta
Ps:incercati sa nu mai spuneti ce se intampla in film ca sa nu-l stricati pentru altii
Este filmul meu de dragoste preferat se numeşte A walk to remember, şi prima dată l-am văzut pe acasăă tv, am plând în şiruri de lacrimi pentru iubirea dintre ei... este cel imi bun film
Acum îţi recomand filmul Seven pounds, e chiar mai bun ca acela, aici arată o dragoste adevărată, este vorba despre un om căruia îi murise soţia, şi voia să se sinucidă, şi căuta persoane bune cărora să le doneze organele... a fost aşa de impresionant, sper să îl vezi
B00bsLicker întreabă: