| itsirc3 a întrebat:

Ce parere aveti de generatia actuala (16-18 ani)? Care sunt diferentele dintre aceasta si cea a anilor 80-90?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

SI in anii precedenti isi faceau de cap numai ca in vremurile actuale au aparut mai multe tampenii in viata omului.

| Lumine a răspuns:

Buna!
Pai, una foarte mare.Acum tineri merg in grupuri injurand,mancand seminte,drogandu-se etc, iar cei din generatia trecuta citeau cate o carte in parc, mergeau la intalniri romantice, erau silitori la scoala s.a.m.d.
Un exemplu bun daca vrei sa vezi cum era generatia trecuta este filmul Liceeni.
http://www.youtube.com/watch?v=gj-HA_M1WjQ

Succes!

| Ramo80 a răspuns:

Cred ca sunt diferente destul de mari. Ce observ este ca tinerii din ziua de azi sunt inteligenti dar din pacate nu isi folosesc inteligenta cum ar trebui. Fac parte din generatia 80 si eu una am avut parte de un anturaj normal, cu preocupari creative si in jurul meu(in scoala, pe la bloc) aveam copii destul de ambitiosi care stiau ce vor de la viata! Din pacate acum drogurile au devenit destul de accesibile si multi nu ezita sa le folosesca, constienti fiind de riscul la care se supun. Asta chiar ma uimeste! Teribilismul si nepasarea pentru propria viata e destul de des intalnita printre tinerii din ziua de azi. Nu generalizez dar din pacate in ziua de azi suma viciilor depaseste gradul normalitatii. Pacat! Daca si-ar folosi toata istetimea de care dau dovada, ar putea ajunge pe un loc mai sus in societate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cei din anii 80-90 aveau sansa la tehnica de azi, eram foarte departe.Azi,cu ceva exceptii, inconstienta este prezenta peste tot.Numai bine.

| Ciuperca_Cristina_1976 a răspuns:

Cei din zilele noastre sunt mai destrabalati, narcoticele, fumatul si alcoolul strica foarte mult. Internetul este un factor care face deasemenia face mult rau