Le'am manca:* fetele cu gropite sunt mult mult mai simpatice, la fel ca si prietena mea
De ce razi
Ca imi plac la nebunie gropitele ei nu am voie sa ma bucur? pentru asta vreau funda de curiozitate... cati ani ai?
14. aproape 15 uh? Aaa si apropo bucura-te!
Eu am 17 aproape 18 in vara
Ce amuzant!
Am si eu o verisoara creola de 14 ani o pustoaica, mereu o alint " gropita " si se supara:d uff ce o tachinez
Din gropita nu o scot cand o vad, insa e nasol ca nu ne intelegem, neamurile noastre nu se inteleg chiar daca sta la 200 - 300 de Metri departare de mine ne vedem o data la un an sau mai bine.
E naspa asa cu neamurile....Ar trebui sa mi se spuna si mie gropita;
Hehe... frumos asa, ce pot spune eu asa imi 'alintam' verisoara, dar na cam multe fite pe ea...
O sa vezi cand o sa cresti mai mare
Si eu am.
Inainte ma deranja, pentru ca stiu ca se spune ca oamenii cu gropita in barbie sunt rai, dar eu nu sunt rea
Oricum acum imi place :-P
xoxo
Eu am
Ce dragut!
Păi mie mi se par destul de drăguţe, plus că se spune că cine are gropiţe in bărbie face dragoste bine. Succes!
Cornelo esti lesinat de foame sau canibal? Vorbim de o groapa in fata nu de un ciolan de pui! OMG:O! Nu i nimic sexy daca totusi n ai barba. Funda deci?!
Am si eu si mereu am fost complimentata atat de fete cat si de baieti.Sunt un dar de la Dumnezeu
dyana_8491 întreabă: