E clar ca le da alora toate alea doar pentru publicitate, nu cred ca ar face el asta doar asa ca sa fie bun a facut-o pentru publicitate la cati bani a castigat din vanzarea albumelor s-a multumit sa dea o particica din ei ca sa para cu suflet bun, si caritabil in fata presei si a miilor de fani [daca are atatia]. canta bine n-ai ce zice insa la partea cu caritatea... daca nu e vorba de presa pauza
Aceeasi.acel copil cu mai mult sau mai putin talent care sia facut "faima" prin simplul fapt ca a fost comercializat foarte mult. nimic altceva
bafta
@Zburlyk : imi ia 3 secunde sa fac un photoshop asa ceva... ma pot saruta si eu cu angelina jolie spre exemplu... spun asta doar ca se cunoaste clar diferenta de pixeli intre ea si el pe profilul ala de FB.
take care
bafta
Pai nu stiu, este un gest foarte bun, Justin este un tip bun, cred, dar nu-l cunosc. Dar le-a oferit banii copiilor alora saraci si bolnavii sau a venit doar sa faca poze si sa ii faca sa se simta mult mai rau( injositi? ), mie chiar imi este mila de ei, daca as fi avut banii suficenti le-as fi dat la toti copii si oameni aia din Africa. Saracuti . Sa-i ajute Dumnezeu.
Dar tu ce parere ai despre el dupa ce vezi asta :
http://www.facebook.com/......rofile.php
Sti tu ca asa e el in viata reala? Asta e muzica care se vinde, nu care il descrie pe el
@CybeRAthlete nu chiar, link-ul a fost postat pe Facebook-ul official al lui Demi Lovato. Stiu ca sunt o groaza de fake-uri, dar...
anonim_4396 întreabă: