Crede-ma ca nu e un nivel mediu.Si eu sunt a 7 -a si am 3 medii de 7, chiar si una de 6, si nu ma cred un elev mediocru.Clasa a 7-a este cea mai grea din 5-8 si multi copii inteligenti au scazut considerabil anul asta.Este un an greu, important e sa obtii media generala peste 9.
Stiind ce materie este in clasa a 7-a, eu nu te consider un elev mediocru si cred ca ai medii destul de bune, ale unui elev peste mediu.
Un nivel mediu.Banuiesc ca ai premiul III.nu?[sau depinde cum se calculeaza premiile la voi]
Rău nu este...eu la liceu am mai scăzut.am una de 7 şi două de 8, în rest doar 10, iar în generală a fost cam ca o joacă pe lângă liceu (media din clasele V-VIII a fost 9. 89)
Prin urmare, se poate şi mai bine
Pai eu sunt in clasa a 8`a. si am aceleasi medii. dupa mine e bine si atat. dar acum depinde ce medii vrei sa ai tu.
Asta inseamna ca ai media generala in jur de 9...este bine dar se poate mult mai bine.este foarte important sa ai media 5-8 mare pentru a intra la un liceu bun. In fond media 5-8 reprezinta 50% din media de admintere la liceu
...pai eu intr-a 7-a am avut media generala 9, 72 cu vreo 5 medii de 9 si in rest de 10
Clasa a 8 pentru mine a fost cea mai grea
in a 5 am avut 9. 50
in a 6 am avut 9. 30
in a 7 am avut 9. 28
in a 8 am avut 8. 82
oricum tin minte...sa ti le zic si pe alea de la liceu?
anonim_4396 întreabă:
ana37 întreabă:
Albertlqlo892723 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
___LlBl întreabă: