| Dorian_3315 a întrebat:

Ce parere aveti de mine dupa raspunsurile pecare le dau? big grin

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e vorba de o părere ci mi se pare că foloseşti prea multe emoticoane. Încearcă să pui punct la sfârşitul unei propoziţii e mai uşor de citit pentru noi! Baftă!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O intrebare interesanta, chiar nu am mai intalnit. Sunt de parere ca mai trebuie sa inveti gramatica, in raspunsurile tale lipsesc, aproape cu desavarsire, semnele de punctuatie, o fraza se incepe cu litera mare si nu mica, nu esti destul de atent si mananci multe litere etc. Continutul este acceptabil dar sa stii ca si forma conteaza destul de mult, asta este ce observa fiecare cand vede un raspuns. Incearca sa corectezi greselile inainte de a publica raspunsul, de aceea exista optiunea editeaza. Succes si numai bine!

| anaid a răspuns:

Buna dorian.nu te supara pe mine dar sunt extrem de multi utilizatori pe acest site iar noi nu avem cum sa ii cunoastem chiar pe toti...
Sfatul meu este sa te ghidezi dupa voturile de folositor si inteligent pe care le primesti si de funditele care iti sunt oferite pentru cel mai bun raspunshappy Asa o sa iti raspunzi singur la intrebarehappy