Sunt de acord cu tine. Oamenii de nimic, superficiali nu pot intelege lucrurile profunde, solemne. Ce treaba ai tu cu ei? Lasa-i sa se distruga daca insistă, vor realiza la un moment dat greseala ce-au facut-o.
Familia iti ofera implinirea supremă.
Deci persoanele infertile traiesc degeaba )))))).
Verifici arhivele?
Nu, nu traiesc degeaba, si ei pot avea familie.
La curvasarie nu iti trebuie familie. Multi prosti si curvè aleg calea asta sa aiba cine spala rufe si sa stea la cratita / sa aduca bani in casa si sa il/o insele. Singur ai mai multe avantaje in viata de a realiza ce nu poti realiza cu o asa zisa familie.
Tu cu ce copii ai vorbit? Ca ce spui tu suna a mentalitate de pana in 25 de ani, ia vorbeste cu oameni de varsta aia, poate chiar si de vreo 22-23 si sa vezi ca au alte interese mare parte dintre ei.
Florin natura umana este foarte complexa si diversa,deci este greu de inteles,da,de acord cu tine nici eu nu sunt de acord cu curvia,dar,nici nu consider ca omul este monogam,nu consider ca femeile sunt masini de facut de copii, servitoare, cred in independenta femei, respect femeile care sunt independente fata de barbati, barbati au subjugat femeile timp de 2000 de ani,in care erau masini de facut copii,servitoare,obiecte sexuale, azi femeile aleg sa aiba parte de o educatie,cariera, loc de munca aleg sa iti descopere sexualitatea, sa aiba libertatea mult dorita, sa aiba o cariera, o familie desigur, faza e ca femeile ar alege 20% din masculi astfel multi masculi devin frustrati,complexati,radicali,misogini,intelegi ideea, doar azi femeia alege ce vrea, inainte barbati alegeau totul, fiecare vede scopul diferit, nu poti generaliza
Nu toată lumea gândește la fel.
Din păcate unii nu știu ce înseamnă cu adevărat să ai o familie sau să întemeiezi una.
Te realizezi mai bine financiar si material poate, dar realizarile alea sunt infime in comparatie cu implinirea oferita de familie.
E total invers, Multi fac copii degeaba, pentru ca e la moda sa ai familie, nu stiu cum sa si creasca o grãmadã de ratati si ratate tigani, saraci, bolnavi psihic de tulburari nervi, plus nu sunt in stare psihic pentru ca nici ei nu au fost crescuti calumea in tara asta trecut comunita si nici financiar sa si creasca de tineri. Iar aia care sunt in stare sa si creasca au cate 1 când sunt mai la vârsta a 3-a
anonim_4396 întreabă:
Aborted întreabă:
BrianMoser întreabă: