| Matei23bigboss a întrebat:

Ce părere aveti de noua "sala de detentie"? Mie nu imi convine, deci noi la scoala nu avem hârtie pentru WC dar avem sali de detentie.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu are nici o importanta ca-ti convine tie sau nu, atata vreme cat asta este legea si toate scolile sub obligate sa detina o asemenea clasa.
Tu trebuie sa fii cuminte si sa nu ajungi niciodata in acea clasa.
In ce priveste hartia igienica, cred ca poti sa ai in geanta cu care mergi la scoala, cateva servetele atat pentru sters la gura cat si la toaleta, daca este nevoie.

| Violleta2022 a răspuns:

Sala de dententie este prezenta in toate scolile occidentale si s-a dovedit a fii o solutie extraordinara, pentru copii indisciplinati.
Sunt un pis surpinsa ca si Romania incearca sa ia exemple de la solile occidentale, tratand copii obraznici diferit, asa cum merita, fara sa-i afecteze pe toti din clasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai înțeles macar ce înseamnă acesta sala de detenție?

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru suntserios):

Dar tu ai înțeles că în multe școli nu sunt nici măcar săli de cursuri și trebuie să meargă copiii de după-masă la școală? Ai înțeles că în majoritatea școlilor nu există hârtie igienică, cabinele de toaletă nu se închid cum trebuie, robinetele fac 360° când le învârți de zici că-s tiribombe, că nu există aer condiționat, aparatură în laboratoare (dacă ești norocos să ai laboratoare) și e mai murdar ca-ntr-o cocină? Tu ai înțeles lucrurile astea?
De ce mama mamei voastre vă mai trebuie vouă detenție atunci? Întâi fă să nu mai avem școli la țară cu veceu în curte, apoi poate mai discutăm și de detenție.
Aștept să continui să-i pupi undeva pe guvernanți, cum faci de-obicei.

| suntserios a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Aute... Altul care nu a înțeles nimic și se dă cu curul de pământ. Muhahahaha

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu are legatura.
sa zicem ca esti elev model. VREI sa partici la ora.2-3 colegi fac galagie, Atuci proful ii scoate pentru tot restul orei.
Poate fi o solutie de moment, desi nu cred rezolva problema elevilor recracitanti