Mie nu-mi sună bine! Dacă este numele tău, atunci probabil că te-ai obişnuit cu reacţia oamenilor la auzul lui. Dar acum sunt la modă numele inventate, pe care nu le-a avut nimeni. Intr-un fel ieşi în evidenţă cu el!
Da mi-am dat seama ca te cheama Bristena -numele taw de profil ''Bris'' Mdeci: imi place foarte mult. E nou, dar superbb!
@gabriela12martie si eu sunt de aceeasi parere conteaza ce ai inauntru... am si eu o colega care are prenumele Ciydem dar e de treaba si nu i-a zis niemeni nimic ca are numele ciudat sau altceva
Nu stiu imi e nou pentru mine dar nu conteaza care e numele tau conteaza personalitatea ta si ce ai inauntru.ca sa stii am vazut nume mai ciudate cum ar fi MIsalia cum am spus nu conteaza
OAU!
Nu ma gandeam vreodata ca o sa mai gasesc vreo alt persoana cu acelasi nume ca mine Trebuie sa recunosc, parintii tai au avut inspiratie cand ti-au pus numele acesta . La mine, cand imi spun numele, toata lumea are reactii foarte ciudate. Sunt unii care nu-mi pot pronunta numele si asa ca am ramas cu porecle de genul Blincstena, Bristelnita
Ooo...la mine e mai rau au 3 diplome unde numele imi e scris gresit (de obicei il confunda cu Cristina, Briana, Cristela o data mi s-a spus si Bistrita ). Parintii mei au gasit numele cu ajutorul unei carti(Bristena fiica dacilor). Cele mai raspandite porecle sunt Bris, Briste si Brichi(Briki) dar nu-mi place sa mi se spuna asa pentru ca de la Briki merg cu gandul la bricheta asa ca prefer altele ...
Si pe mine ma cheama Bristena si sunt foarte multumita! Numai ca foarte des aud întrebarea ce? Cum te cheamă?
De unde4 nume inventat.e un nume ff vechi, dacic sau tracic..si eu vreau, daca o sa am fetita, sa.i pun numele asta..si s-o strig Bris..bristy nu suna bine, bris e suuuper!
E absolut superb! Pe fetita mea o cheama Diana-Bristena si e o adevarata placere pentru mine s-o strig Bristena sau Bristy. E un nume cu o rezonanta deosebita care se potriveste unei personalitati puternice si intr-adevar este un nume ffff vechi, un nume dac. Sa-l porti sanatoasa si sa fii mandra de el!