E un nume rar, dar nu orice nume rar e neaparat si frumos. Mie nu imi place sincer.Ma duce cu gandul la un hamster sau ceva din familia rozatoarelor.
Heey. Buna! Este un nume deosebiit! Nu il intalnesti intodeauna! Ca un nume de exemplu Andreea! Sincer pana acum l-am mai intalnit odata!
Sincer...este un nume care nu il intalnesti peste tot...este unul deosebit spun eu!
funda dai?
E foarte interesant, mai ales ca are si tenta biblica, Dalila a fost femeia care i-a taiat pletele lui Samson luandu-i puterea. Este reprezentantul frumusetii si puterii feminine dar si al vicleniei, pentru ca i-a taiat pletele in somn.
Buna Adrianaaaa.
Numele Dalila imi inspira feminitate, ma duce cu gandul la flori, la gingasie, inocenta( cu toate ca Dalila a fost o cunoscuta eroina biblica din Vechiul Testament, din "Cartea Judecatorilor" care a povestit istoria marelui judecator Samson, cel ales de Domnul pentru a elibera Israelul de sub filisteni. Samson era un om forte puternic, aproape invincibil, insa legenda spune ca avea o mare vulnerabilitate in sapte suvite de par. El a dezvaluit acest secret femeii iubite, Dalila (care era din neam de filisteni) si care in cele din urma ii va deconspira secretul care ii va aduce pieirea. Aceasta poveste biblica a inspirat multi artisti, iar Dalila a devenit simbolul puterii de seductie, dar si al perfidiei.)
Cu toate acestea, mie chiar imi place numele acesta.
Numele Dalila este un nume care nu il intalnesti peste tot doar foarte foarte rar eu nu l-am auzit numai acum pentru prima data.
Eu ma numesc adriana dalila. si pentru ca adriana e destul de comun in cercul meu de prieteni m.am gandit de acum in colo sa ma prezit DALILA...suna aiurea :-s?
Raluca160899 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: