Totul tine de personalitatea ei. Trebuie sa fie increzatoare si sa vada ca exista lucruri frumoase in continuare. Un aparat dentar inseamna un zambet frumos mai tarziu. Nu e nimic rau in asta. Conteaza felul ei de a fi. Daca e increzatoare poate sa tina aproape un baiat.
Nu vad nimic gresit in a purta aparat dentar Daca trebuie sa porti, porti. Parerea altora nu trebuie sa te afecteze
Nimic rau, e o fata normala doar ca are o pb la dinti pe care si-o va rezolva purtand un aparat...
O parere mult mai buna decat despre o fata care are dintii ca din filmele horror(nici chiar asa dar da bine in raspuns ) In orice caz nu e nimic rau in a purta aparat, nu il porti pe viata si apoi vei avea un zambet foarte frumos.
Sincer... e ok
pentru ca e o fire puternica(unele nu poarta ca fac altii misto) si in curand va face reclama la pasta de dinti
Va avea sinti drepti. un zambet cool. si in plus majoritatea copiilor il poarta, a devenit ca o moda.
Pai rezultatele conteaza, dar parca tot e ceva un pic mai diferit cand ai aparat dentar si parca si mai urat. Urat pentru ca este diferit.Nu toata lumea are, de aceea nu le placce. Daca toata lumea ar avea, nimeni nu ar mai zice nimic.Si eu am avut si acum sunt chiar fericit ca l-am purtat, chiar daca in acei 4 ani au fost un chin.