Hei:*! Dupa parerea mea, conteaza ca va iubiti ci nu ce religie aveti. Iubirea adevarata nu trebuieimpiedicata doar de religie.Nu trebuie neaparat s-o aduci si pe ea la aceeasi grad religios ca tine.Sincera,iubitiva mult:*
Trebuie sa o intrebi si pe ea daca vrea sa isi schimbe religia mai intai, eu cu prietenul meu avem o situatie asemanatoare el este de alta religie eu ortodoxa si am stabilit sa combinam cele 2 religi adica si eu ma duc la slujbele pe care ei le fac si el vine cu mine in biserica da sarbatori,sarbatorim toate sarbatorile chiar daca la el nu se sarbatoresc el nu are o problema in a le sarbatorii. Dumnezeu nu e intr-o religie si consta in credinta,din cate stiu eu nu sunt diferente mari am auzit ca penticostali sunt oameni calmi,intelegatori,ca au pastor nu preot,penticostalii nu-si fac cruce si nu pupa icoane, si biblia modificata adica scrie Iisus, la penticostali scrie Isus.
Si la mine a aproape aceeasi problema eu ortodoxa el crestin dup evanghelie.La mie e mai aiurea ca noi suntem rude el imi este var de al treilea.Am vorbit cu el deschis despe chestia asta.Ne iubim asa mult incat nu ne pasa ce zic parinti. Orikum si ei sunt de acord.Toate la timpul lor mai incolo vom lua decizia cine merge la cine.:X
Poate ca aveti dreptate, insa eu nu vreau in niciun caz sa fac ghiveci de religii. Pentru ca am principiile mele, fiind un ortodox practicant, deci nu se poate. As putea sa o las la religia ei, dar nu as putea sa merg la slujbele lor sau cum se cheama. Nu stiu ce sa zic, mai astept... O iubesc si asta conteaza.
Eduard619 întreabă:
MiCuTsAaaa întreabă:
Geo2969686 întreabă: