Nu conteaza varsta intr-o relatie... Nu te indragostesti CU ADEVARAT neaparat la 16 ani. Apropo mai ales pentru Monwar cand esti in pupertate te indragostesti cu adevarat. Daca tu ai avut intarzieri este om alta problema.
Si eu am avut prietena la 12 ani si relatia a durat mult.
Asa ca, consider ca e ok o astfel de relatie.
Dragoste,aia nu se poate numi relatie, o relatie serioasa e de la varsta de 16 ani(minim) in sus.La 12 ani nu sti ce e aia,,iubire", stai cu un baiat pentru ca e popular, sau e dragut.in niciun caz ca il iubesti, sau stai cu el pentru ca la jumatate din scoala le place de el, ca sa iesi in evidenta.Nu exista iubire la varsta aia, ci doar iluzie.
Relatiile serioase sunt de la 16 ani in sus.
O relatie de lunga durata nu poate fi la 12 ani cel putin la mine a fost curiozitatea! in timp ce vei creste si durata unei relatii va creste, e ok am o parere buna in legatura cu asta. Bafta in continuare
Cred ca esti inca destul de mica la 12 ani pentru o relatie. (parerea mea) Mama ta e de acord? Eu nu cred ca ar fi findca-i o varsta frageda.Asteapta si tu macar pana la 14 ani. Fiindca la 12 ani relatia asta nu poate sa fie mai mult decat prietenie. N-ai sa vezi iubire adevarata din partea unui baiat la varsta asta. Fiindca multi sunt cu unele fete doar ca sa se dea smecheri sau ca sa nu zica altii ca ei n-au fost cu nicio fata.
Relatie? aia nu se poate numi relatie in primul rand...o relatie implica mai multe chestii.p care. dupa parrea mea.la varsta de 12 ani nici nu le stii.
@shhhs
Sper ca nu a fost o jignire, eu la 12 ani nu consider ca exista relatie,parerea mea, in legatura cu pubertatea, difera de la om la om.
JustThat întreabă: