„Unii oameni sunt prea plini de ei pentru că sunt goi pe dinăuntru..." (Nicky Sereteanu)
Daca esti asa rece si indiferent de ce iti pasa ce parere au altii despre (tine)cei care sunt asa? Nivel scazut al empatiei...+nu cred ca esti in orice situatie... daca iti da cineva o palma ti-e indiferent?
Cum de ce? Probabil NU intelegi ce ai scris acolo...
- A fi rece si indiferent inseamna : sa nu iubesti, s-o faci numai din interes sau alt motiv
-sa n-ai nici un prieten, sa traiesti numai pentru tine
-sa nu-ti pese de nimeni si nimic : sora, frate...
si lista poate continua la nesfarsit, depinde pana unde ai ajuns cu indiferenta!
Sper ca acum intelegi cum esti!
Tot respectul pentru ei, mi-as dori sa fiu si eu la fel, sa nu ma consum pe tampenii, sa nu iubesc, sa nu sufar...imun la tot ce e in jur.Tot respectul!
Pot sa zic ca asa sunt si eu uneori. Am unele momente cand sunt deranjata dar imi trece repede. E mai bine asa, o sa traiesti mai mult :*
Niste oameni intelepti. Sincer, in ziua de azi e mai bine sa fii asa, sa nu te mai atinga nimic, sa nu te mai faca sa suferi. Oamenii care sunt asa, de obicei au avut parte de o intamplare care i-a facut sa devina asa.
Eu cred ca este o calitatea sa fi complet detasat de tot ce ti se intampla in jurul tau. Te scuteste de o suferinta inutila. In ziua de azi e bine sa ai o doza de nesimtire. Nu te mai incarci negativ cu toate prostiile.