| andi a întrebat:

Ce parere aveti de persoanele care din gelozie isi taie venele(dar nu de tot ) sau care se taie pe maini. ce vor sa demonstreze cu asta?

Răspuns Câştigător
| dance4life a răspuns:

Da de unde... vor sa inspire mila, ii obliga pe cei cu care sunt impreuna sa ramana langa ei\ele si sa faca tot felul de lucruri, de teama ca se sinucidoh go on lipsa de personalitatehappy

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca sunt niste santajisti de joasa speta. Urmaresc sa-l sperie pe partener, sa-i induca un sentiment coplesitor de via. Sunt persoane egoiste, care nu isi iubesc partenerul, ci iubesc doar propria persoana.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu chiar nu inteleg si nu o sa inteleg vrodata o astfel de persoana. Ce rezolva cu asta? Nu imi plac astfel de persoane.sad

Anna
| Anna a răspuns:

De obicei aceste persoane incearca sa impresioneze si sa ameninte, crezand ca au de castigat, dar cei mai multi nu sunt in stare sa faca asta.

cami
| cami a răspuns:

Ce sa demonstreze altceva decat k sunt niste.Prosti Prosti Prosti Prosti Prosti...cu P mare!

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Vor sa atraga atentia, santaseaza emotional...insa de cele mai multe ori au de pierdut, ajung sa-i sperie si sa-i puna pe fuga pe cei in fata carora se taie, in niciun caz nu rezolva ceva, dau dovada de instabilitate psihica oricum!

| cyufulyky a răspuns:

Pfff m aflu intr-o sitatzie din-asta ...prietenu mheu[cu care sunt de 6 luni ]... s-a taiat pe mana vrand sa-mi demonstreze ca am iubeste...chatterbox...si eu atunci i-am zis ca nu mi-ai demonstart nimic...cu asta si el atunci s-a suparata si mai atare...ca cica a incercat toate modalitatile sa inteleg ca ma iubeste ...bla bla bla...
oricum cei care fac gestul asta nu-s intregi la mintewinking

| DenissaDeea a răspuns:

Vor sa para ceia ce nu is, sunt niste persoane fara prejudecati si cu ticuri fixe, incercand sa isi atraga atentia celor din jurului lui nu numai a iubitei lui.

| andi explică:

Da, ciufulyky, si la mine a fost asemanator cazul, prietena mea (fosta) a facut acelasi lucru, si am iertat-o si m-am impacat cu ea pe moment, mi-a fost poate mila poate frica de ce ar fi in stare sa faca...

| borsec a răspuns:

Ca nu-s in toate mintile.

| Ea a răspuns:

Ce vor sa demonstreze nu stiu, pentru ca niciodata nu am fost in papucii lorwinking. Cert este ca, ei nu stiu ce vor de la viata. Daca fac asta din gelozie, inseamna ca nu au dragoste, ci sufera de egoism.

| buburutza a răspuns:

Sunt tacaniti la cap.Sa discute cu un psihiatru ca sigur sunt dereglati.

| copilu a răspuns:

Vor sa atraga atentia ...sa stie ca este cineva langa ey...lipsa de afectyune...lipsa de intelegere... o lume nebuna in care traim...

| sefu01 a răspuns:

Nu sunt sanatosi la masarda (cap) nebuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant masochisti.lasa-i in pace ca odata gresesc si taie mai adanc...si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia sunt emo! happy. Numa' emoistii se taie, sau se arunca de la balcon.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu demonstrează altceva decât imaturitate.
Pa, pa.

| IonelaIasmina a răspuns:

Sunt psihopați...