Stiu ca lumea e nenorocita si au zis decat sa fie barfa tuturor mai bine singuri si fara probleme.
Poate sunt prea ocupati si nu au timp sa isi faca prieteni. Poate cariera este pe primul plan.Te-ai gandit si la asta?
Eu merg pe premisa "fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur" si "daca m-am ars odata cu ciorba acum suflu si in iaurt ", lumea este foarte parsiva si mai rara gasesti un prieten care sa-ti fie trup si suflet apropiat, un om caruia sa-i spui toate necazurile si sa impartasesti toate bucuriile cu el, exista dar il gasesti greu, trebuie sa lupti sa gasesti acea persoana si sa o pastrez langa tine din toate puterile, daca'ti doresti respect in viata trebuie sa oferi respect
Unii nu au curajul sa se afirme, sunt mai introvertiti si poate le este greu sa isi faca prieteni. Altora le place sa stea singuri, nu au un spritit de coopera. Unele persoane poate nu sunt interesate de prietenii, pot fi tot felul de motive.
Asta-i caracteru lui.s-o fi saturat de "prieteni" si de accea are numai cunostinte