| яubic a întrebat:

Ce parere aveti de persoanele carora le place sa iti spuna "Te-ai luat dupa mine rolling eyes".
Cele care cred ca au fost singurele care au facut asta inainte dar de fapt au copiat si ele pe cineva.

Răspuns Câştigător
| LoveMe a răspuns:

Pai tie ti-ar placea sa fi copiat de cineva?tongue
nici mie nu` mi plac astfel de pers.
funda?

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, astea sunt învechite deja. Mai auzeam uneori că te-ai luat după mine ţi-ai cumpărat aceiaşi pereche de X. De parcă s-ar fi fabricat doar o singură pereche. Atâta timp cât există pe piaţă nu poţi spune că te-ai luat după mine. Fiecare cumpără ce găseşte, ce-i place. Nimeni nu e original dacă e să o iei aşa fiecare s-a inspirat din ceva şi un cuvânt înainte să-l folosească l-a auzit undeva. Dar aşa e societatea, aşa funcţionează. De aia chestia cu " m-ai copiat" nu are sens. Poţi spune eventual şi tu ai copiat n persoane. Baftă!

| OanaG a răspuns:

Eu le detest.

| marrr a răspuns:

Orgoliul schimba omul.

| sensesDelight a răspuns:

Eu personal n-am nimic cu ele. Da, e adevărat câteodată te enervează să auzi vorba asta mai ales știind că nu are nimeni dreptate, dar nu trebuie să prindem ciudă sau să facem scandal degeaba. La urma urmei, rar dai peste o idee originală și dacă e, nimeni n-o remarcă. Pentru că deja am evoluat odată cu societatea și nu mai e nimic nou pentru noi.
Cu toate astea, nu e bine să copiezi sau să te iei după cineva pentru că nu ești aprieciat pentru ce ești tu de fapt. Mai OK e să-ți măsori tu singur comportamentul, să-ți alegi hainele pe gustul tău etc. Sunt chestii pe care orice om de calitate le apreciază la cineva.
De asemenea nu contează când cineva ne copie. O să ne întâlnim mereu în viață cu persoane de genul, iar părerea mea este că nu merită. Am putea privi simplu situația ca pe un "dacă mă copie înseamnă că mă admiră, și oricum eu sunt originalul" și să trecem peste. ^.^

| nobody_9468 a răspuns:

De ce sa fiu impocrita? Eu sunt una din acele persoanehee hee.
S-a intamplat la scoala sa ma duc cu o codita impletita foarte subtire timp de 3 zile, la o zi dupa-vad o colega ca-si face coada exact ca a mea si am pus-o sa si-o desfaca, insa am facut-o doar fiindca stiu sigur ca m-a copiat. Ea nu poarta niciodata coada impletita si intodeauna a incercat sa ia cate ceva de la mine.
Sau... uneori cand vorbesc am cateva tic'uri ale mele, la scurt timp dupa ce stau cu o persoana incepe sa-mi "imprumute" tic'urile, insa asta nu ma enerveaza la tic'urile verbale, fiindca imi dau seama ca in felul acesta sunt o persoana placuta, doar nu degeaba lumea imi cumpara vorbelewinking.
Sunt orgolioasa sau poate asta e doar o prostie de-a mea, insa nu-mi place ca altcineva sa fie apreciat pentru ideile melestraight face.

Bafta.

| Razvan a răspuns:

Copii rasfatati.Atat.N-ai cum sa fii atat de incuiat incat sa crezi ca esti original cand faci ceva.Cineva inaintea ta sigur a facut-o si mai mult ca sigur mai multi dupa tine o vor face."Te-ai luat dupa mine, pisi rea ce esti, ne batem dupa scoala dupa coltbatting eyelashes?"Grow up!phbbbbt