Se vor vindeca toti cu trecerea timpului si prin maturizare. Altii mai tineri si curiosi le vor lua locul.
Mie mi se pare o pierdere de timp, sa stai sa dai la comenturi si sa astepti in schimb si tu. Unii mai si zic: te astept si pe la mine .
Bineinteles trebuie sa-i spui cat de tare a iesit in poze ( unele modificate de unii), cat de cool, simpatic, sweet, traznet este.
Si eu am avut recunosc, pana am constatat ca e aiurea, mai ales cu topul de friends... daca te are cineva sa-l pui si tu, mai apar discutii gen: vaii tu nu ma ai pe mine...sau ma ai al 3-lea, eu te am primul.Mda o pierdere de vreme. Daca chiar esti pasionat de poze, eu zic ca poti sa le pastrezi pentru tine nu sa le pui pe hi5 sa la vada o lume intreaga.
Nu stiu, asta e parerea mea.Fiecare cu mentalitatea lui.
Eu nu ma numar printre aceste persoane dar pot sa iti spun ca cunosc asemenea persoane si nu e chiar recomandat sa iti ocupi timpul numai pe hi5.Parerea mea
Pt mine intra in categoria pers blocate in realitatea virtuala, compenseaza anumite inadaptari sociale prin obsesia pentru hi5
Pai ce te doare pe tine? Ca doar nu o sa ai tu probleme cu ochii in locul lui.
Parerea mea e ca se simt singuri
AnonimulCurios întreabă: