| emmyD a întrebat:

Ce parere aveti de presoanele care isi varsa nervii si sciu asta pe net... Nu e o intrebare mai mult o tema de discutie... scuze daca am jignit pe cineva si probabil acea persoana nu va mai vorb cu mine niciodata dar eu tot am sa astept raspunsuri sa zicem ceva gen intebarea aceasta
uglyCORPSEbride intreaba:

Toti spuneti ca nu va pasa de aspectul fizic si vreti o fata inteligenta si cu suflet bun, dar daca dati peste o asemenea fata radeti de ea pentru ca e tocilara, urata, etc.

Va aruncati in bratele tarfelor si apoi va plangeti ca toate fetele sunt materialiste si proaste.

Voi sunteti cei prosti si superficiali!
astept raspunsuri

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu mi se pare nimic gresit in asta. E dreptul fiecaruia sa isi exprime parerea sau nemultumirea pe Internet, indiferent de natura acesteia. Si mi se pare absurd sa te simti jignit de asta, fiindca nu are cu ce sa te afecteze. Iti poti "varsa" si tu nemultumirea, la randul tau, daca asta doresti.

| uglyCORPSEbride a răspuns:

Pe bune? laughing
Daca ai avea multe probleme pe cap si nimeni nu ar avea rabdarea de a vorbi cu tine tu ce ai face? Prefer sa pun intrebari stupide pe TPU decat sa ma iau de persoanele din jurul meu.
Imi pare rau daca am jignit pe cineva, dar nu ar mai trebui sa-i luati in serios pe anonimii frustrati de pe TPU.