| Vlad93 a întrebat:

Ce parere aveti de prietenii care iti bat joc de tine, eu nu ii mai suport as vrea sa ma mut din oras, dar bine mai am un an si plec. Dati si mie niste pareri va rog

Răspuns Câştigător
| Pufulinna a răspuns:

Eu cred ca aceia nu se pot numi prieteni adevarati!
Gaseste-ti altii pentru. ca sunt o multime happy
Si nu uita: un prieten adevarat e greu de gasit, dar acela iti va ramane pe viata!
Mai asteapta un an pana ce te vei muta. si incearca sa-ti gasesti altii :*
Bafta >big grin

| Vlad93 explică (pentru Pufulinna):

Mersi foarte mult big grin:*

| Vlad93 explică (pentru Vlad93):

Dar astia inteleg, oricum voi pleca din tara si sper sa inteleaga ca au pierdut un prieten bun si adevarat au avut nevoie de ceva le-am dat acum imi pare rau dar asta e trebuiue sa merg mai departe si sa uit totul.

4 răspunsuri:
| cecilia12 a răspuns:

Daca ai prieteni care isi bat joc de tine eu in locul tau nici nu amai stiam ca inseamna suport caci le spuneam pa din prima nu le mai suportam insultele. Dar acum gandeste-te ca te muti si ca ai sa iti faci noi prieteni poate mai cumsecade care te vor intelege si sprijini, dar ai grija ce categorie de prieteni iti alegi.

| UnfulfilledDreams a răspuns:

Pai`. In primul rand nu ar trebui sa iei in seama badjocurile celor din jur, mai exact ale "prietenilor "tai. Poate sunt invidiosi sau nu `ti sunt prieteni cu adevarat. Cand te vei muta, sa ai grija ce prieteni iti faci happy