Buna.eu nu-s la liceul ala, dar parerea mea:
si eu am asa profi.toti considera ca tinem minte ce ni s-a predat in clasele 5-8 ,si nu ne convine,dar ne straduim mai mult.
daca vrei,ai putea sa te transferi.e cea mai simpla solutie,anii de liceu (se presupune ca) sunt cei mai frumosi din viata,nu are rost sa tii petreci in felul asta,poate sa si ramai repetenta/corigenta din cauza unui/unor profesori idioti, si apoi, la 20 de ani sa regreti.
ar trebui sa alegi un profil care sa iti placa cu adevarat,si sa iti faca placere sa inveti.
oricum,liceul nu conteaza prea mult,pentru ca daca il termini la filologie,poti sa mergi la facultate la mate de exemplu, doar ca te vei stradui mai mult.
in liceu iti dai seama ce materii iti plac.
vorbeste si cu parintii tai, dar trebuie sa faci ce simti tu.
Mda.E chiar ciudat.Imi amintesc ca aveam o profesoara de matematica chiar dura si dadea numai note de la 1 pana pe la 6-7.Lucra in special cu 2-3 care se mai pricepeau si faceau meditatii bineinteles.Eu ma gandeam ca e vina mea ca sunt eu batuta in cuie pentru ca inaintea ei am avut un profesor chiar excelent. Explica un excercitiu greu de parca era floare la ureche si bineinteles ca intelegeam.Deci dovada ca fiecare profesor are metoda sa de predare. Unii chiar sunt...dar nu avem ce face
Aoleu,aoleu...ce avem noi aici? Nu conteaza care dintre voi a pus asta, va gasesc eu maine, sa nu credeti ca scapati.
Cu sinceritate,"Prof. Duma de la CNVA"
anonim_4396 întreabă: