Nu stiu de ce oamenii confunda manelele cu muzica adevarata tiganeasca, manelele au origine folclorica in grecia.nu putem compara compara muzica tiganeasca cu manelele, o diferenta ca de la cer la pamant.fiecare asculta ce ii place, atata timp cat nu deranjeaza fonic pe nimeni.
Nu o parere f buna, dar la un anumit tip de petrecere sunt bune . Unele chiar sunt dragute.
Fiecare cu preferintele lui... Daca mine nu-mi place asta nu inseamna ca trebuie sa comentez pe tema asta. Dar... nici sa nu-mi impuna cineva sa ascult si mai ales cu volumul la maxim ca turbez
Gusturile nu se discuta! Daca ar fi sa-mi spun parerea parca zic eu versurile si mesajul trasmis lasa mai mult de dorit decat ritmul!
Manelele sunt o derivare urata de la muzica tiganeasca de pe vremuri
Pacat de melodiile acelea frumoase.
Sunt cateva care chiar in plac. Majoritatea insa nu. Insa fata de celelalte genuri care se vand astazi, prefer manelistii pentru ca macar au voce.
@realitate - cand faci observatie la cineva pentru o greseala gramaticala, sta bine sa nu faci si tu altele. Se scrie "chef", nu "chief", iar denim cred ca a facut o greseala intentionata, pentru a fi in ton cu intrebarea pusa de tine. Care intrebare, pe langa faptul ca nu suna deloc romaneste, duce lipsa de un "l".
O tampenie totul se rezuma la gagici, bani, dusmani, invidie, copii care stau de mana cu c...(tipe venite de pe centura), da cu cea tiganeasca sunt de acord dar manelele numi plac, bine acum fiecare cu gusturile lui da totusi...neam facut de ras in UE cu manelele
Nu il consider nici stil, nici gen de muzica... parerea mea este ca reprezinta o forma de prost gust.
Se spune ca "esti ceea ce consumi", asta spune totul.
In general manelele nu prea au sens. Ele se refera la bani femei dragoste dusmani etc.Acum daca vrei sa asculti manele nu iti interzice nimeni, mie unu imi plac manelele dar astea mai cu inteles si non tiganesti.
Parerea mea despre manele e ca si despre orice alt gen de muzica. Cand simt nevoia sa ascult un fel de muzica pentru ca am o anumita stare de spirit ascult ce ma face sa ma simt mai bine. Manelele sunt si ele un gen muzical si muzica e pentru divertisment, pentru relaxare, distractie etc. De aceea se poate zice ca gusturile nu se discuta. E ca si cum i'ai condamna pe cei la care le place sa stea in incaperi portocalii:p
Adry întreabă:
Flaviussssss întreabă:
NobodyAmongTheRubble întreabă: