| Kanpeki a întrebat:

Ce parere aveti de superstitia urmatoare : cand moare cineva trebuie sa acoperi toate oglinzile pentru a nu intra spiritul celui mort in ele.

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Sunt doar niste porcarii si niste mituri.Am avut nefericita intamplare de a primi un telefon de-acasa in iulie dupa 5 zile de cand plecasem din tara, in care mi s-a spus ca bunicul meu a incetat din viata, omul care m-a crescut, mi-a dat o educatie si m-a iubit necontenit.Bine-nteles ca m-am intors in tara pentru acele cateva zile urate din viata mea, insa tu crezi ca a stat cineva sa acopere oglinzile din casa? Sau a stat cineva nespalat, nepiepanat, nebarbierit? Nu! Nu se mai procedeaza asa in secolul 21 in care traim.Ai vazut in filme cat de frumos se imbraca strainii cand merg la o inmormantare? Si stii de ce? Pentru ca asta inseamna respectul tau fata de cel care s-a dus dintre noi in nefiinta, asta e!

1 răspuns:
| simonna a răspuns:

Stiam ca se acopera oglinzile dar nu stiam ca le acoperi sa nu intre spiritul.si mie mi se pare o superstitie cam..., dar asta este, acum cativa ani mi-au murit bunicii si sa-au acoperti oglinzile cand m-a intrebat de ce nimeni nu a stiut, sunt o multime de supertistii carora nimeni nu le stie raspunsul, dar cica asa e bine sa faci, de ce? nu cred ca o sa aflam vreodata.