Eu nu prefer să folosesc apelativul acesta(țigani), sună urât. Pt mine e mai potrvit romi. Așa, o părere despre romi. Depinde de fiecare. Nu toți au aceeași personalitate și intenții. Există romi nesimțiți și agresivi și există romi drăguți și educați. În general romii sunt nesimțiți. Asta așa e. Doar că nu toți. Să ai o relație cu un rom nu este rău. Însă trebuie să-ți alegi un tip cu sufletul bun și nu un nesimțit care este agresiv și înjură. Părinții nu acceptă pentru că știu tradițiile romilor și comportamentul în general care lasă de dorit și istoricul. Poate consideră părinții că vei avea de suferit cu un rom lângă tine.
De ce le pui eticheta asta? In clasa am un coleg care e tigan pur,dar nu arata deloc ( e alb cu ochi albastrii) si sincer sa fiu e foarte destept, stie matematica, istorie, romana, stie in jur de 3 limbi etc.
Oameni rai si buni sunt in toate natiunile, dar tu trebuie sa ai grija si sa nu ii gasesti pe primii.
Parintii au un cuvant bun de spus, dar tu esti tu si stii ce e mai bine pentru tine.
anonim_4396 întreabă: