Ok, am gasit-o, este foarte frumoasa dar nu incat sa ne reprezinte la miss univers. am vazut o lista cu participantele de anul asta si noi suntem intre ultimii trei, cum am zis, nu este stralucitor de frumoasa.
Bianca din piatra neamt studenta la drept... pai e draguta dar nu e destul de frumoasa incat sa fie miss univers(romania) paarerea mea
Mumoasa, Bizzare, Iuliana daca tu esti la avatar, Anna tot de pe TPU sunt femei/fete/domnisoare de pe TPU pe care le stiu asa cat de cat cu exeptia lui bizzare si iuliana21 Sunt fete frumoase. Ne putem mandri cu ele
Pai. in emisiunea lui Maruta. nici nu stia cine e prim`ministrul Romaniei... ori o facea pe proasta ori chiar nu stia... oricum succes si poate reusese sa le demonstreze tuturor ce romance frumoase avem...
Avem fete super frumoase.am avut placerea de a cunoaste o fata frumoasa.chiar aici pe TPU...
Naspa nu era cea mai frumoasa din toate concurentele dar probabil ca a avut relatii ca de obicei cum se intimpla la noi si pe deasupra nici nu stie sa vb am vazut-o la protv aseara la maruta si in afara de a ride ca... im porumb nu facea nimic sa arate ca are calitati chiar e urita si e blonda nu avem sanse sa ajungem nici pe locu 20 ok asta e in rominia
Naspa nu era cea mai frumoasa din toate concurentele dar probabil ca a avut relatii ca de obicei cum se intimpla la noi si pe deasupra nici nu stie sa vb am vazuto la protv aseara la maruta si in afara de a ride ca .... im porumb nu facea nimic sa arate ca are calitati chiar e urita si e blonda nu avem sanse sa ajungem nici pe locu 20 ok asta e in rominia