| Iacob_Deea_1996 a întrebat:

Ce parere aveti de versurile : Si-atunci la mine a venit, cu bratele deschise ca o proasta l-am primit.
NU imi pasa,
credeam ca insfarsit am gasit pe cineva.
Zilele treceau,
Stiam ca va pleca,
Dar totusi n-am renuntat,
Speram ceva.
Speram degeaba...
Oricum el nu ma iubea,
Pentru el eram nimic,
Asta se intampla.
Ma simteam chiar speciala,
Cand de fapt eram o fata proasta si banal...

4 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

"Critici voi, cu flori deşerte,
Care roade n-aţi adus -
E uşor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus." Eminescu

Iubirea naște poeți zicea un vechi înțelept.
Părerea mea despre versuri este neesențială, chiar dacă nu m-ai întrebat permite-mi să mă bag și eu în vorbă.
Știi ce aș face dacă aș putea scrie și eu versuri la fel ca tine sau orice altceva...
mi-aș lua un carnețel și mi le-aș nota, astea sunt primele tale versuri probabil, eu aș continua aș citi mai mult proză, poezie etc ("nimic nu e nou sub soare" ) toți marii poeți citeau mult; aș scrie mai multe versuri (dacă asta aș simți ) pe urmă le-aș (re)citi pe toate peste o lună, două, trei
Și bineînțeles că ți-ai forma o părere despre.

| Blamely a răspuns:

Destul de plictisitor, acel "banal" de la finalul versurilor nu știu dacă e menit să descrie versurile în esența lor. Esențial în poezie e să NU spui lucrurilor pe față.

| eviltwinnn a răspuns:

Sunt scrise de tine?

| Sseshomaru a răspuns:

Pai,,, (mai intai un sfat nu baga in seama pe cei ce nu merita,iar daca tu doar ai scris versurile alea pentru ca iti place sa compui sorry ),nu au rima dar suna interesant, mesajul e prea clar ar trebui sa-l ascunzi sa-i dai o aura misterioasa, si de astea,, probabil te-am plictisit sa-u team facut sa razi dar eu mia m facut datoria si esti prima caruia ii dau un raspuns, si cred ca m-am ca m lungit cu vb pai salllaughing.