| Iubesc Limonada a întrebat:

Ce parere aveti de viata dupa moarte? Cand trupul se va intalni din nou cu sufletul ce varsta credeti ca vom avea? Varsta la care am murit sau varsta la care a murit Isus? Stiu ca nimeni nu stie dar vreau sa va aud parerile. Cel mai special primeste funditahappy

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Da, cred ca in viata de dupa moarte ne vom intalni toti, dar trupul se va intalni cu sufletul confused? eu stiam ca doar sufletul ...si in legatura cu varsta. tocmai a intrebat-o un coleg pe profa de religie, nici ea nu ne-a raspuns exact big grin am primit doar raspunsul ca in Rai nu exista varsta, ani, timp. big grin
nu cred ca vom avea toti aceeasi varsta, dar nu pot sa cred nica vom avea varsta la care am murit big grin, caci daca un copil moare la 5 ani, tot 5 ani va avea si in viata de dupa moarte confused

| HBK a răspuns:

Un lucru e clar, cu totii ne vom intalni acolo sus. Dar vom avea viata vesnica si nu vom avea o varsta.Acolo nu avem batranete, nu avem tinerete.

| Marii a răspuns:

Buna intrebare. Eu sunt de parere ca varsta la care am murit sau varsta pe care ne-o dorim. thinking Ma mai gandesc. laughing

| Iubesc Limonada explică:

Nimeni?

| love4u a răspuns:

Stiu doar ca, in viata de dupa moarte ne vom intalnii toti in cer si ne vom recunoaste. Dar nu stiu ce varsta vom avea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul este o chestie relationala cu moartea deci viata de dincolo nu se masoara in timp minute ore ci in faptele petrecute aici in acest trup