| margaretasmash a întrebat:

Ce parere aveti de Violetta asta 2022?(roboțel ironic)

Răspuns Câştigător
| Kufu95 a răspuns:

De ea ca persoană nu pot să îmi dau cu părerea pentru că nu am întâlnit-o niciodată. Ea oricum din ce am înțeles, nu dorește să aibă contact cu nimeni de pe site și nu avem decât să îi respctăm decizia. Eu voi vorbi strict despre ce face ea pe site. Ea răspunde la mare parte din întrebări ca să se afle în treabă fără să documenteze adică la unele sunt răspunsuri inutile care nu ajută pe nimeni sau le lasă ca să jignească pe cel care a formulat întrebarea nu pe față, dar mai cu paravan. Altă chestie care mi se pare ciudată la ea este faptul că susține abuzul și violența asupra copiilor de către părinți, în loc să fie problema tratată într-un mod civilizat, dar și faptul că îi umilește pe oamenii care sunt în depresie în sensul că ea spune că tot ce se petrece a fost total din vina lor, ceea ce nu este neapărat adevărat, nu avem de unde știi ce se petrece exact în viețile celor care pun întrebările.

| Becali2077 a răspuns (pentru Kufu95):

Ai mare dreptate, e disperată după atenție

| Kufu95 a răspuns (pentru Becali2077):

Cu toții suntem dacă e să o iei aşa, la un moment dat oricine va căuta un mod să se afirme.

25 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Postarile cu si despre useri, NU vor niciodata de bun augur.Tot timpul se va gasi cineva sa spuna cat de naspa e acel utilizator.
E clar ca NU putem fi pe placul tuturor. Exista butonul ignor.
Iar postarile de acest gen il fac si mai popular.Asa am aflat eu de Violetta.Am discutat in particular cu ea si... nu te-ai gandit ca e toocmai opusul la ce rasunde pe forum?

| Kufu95 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Lumea vrea să ştie de ce lasă astfel de răspunsuri.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Kufu95):

E pararea dansei. Poti urma sfaturile sau nu
Am primit ignor de la useri ca nu am interactionat niciodata...
Apoi cele mai bune sfaturi le poti primi de prieteni reali, parinti, rude ...etc.

| Kufu95 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

A făcut-o ea deja?, şi asta că nu poate accepta părerile altora, dar şi asta eşti de acord cu faptul că susține că copii trebuie abuzați şi chinuiți de părinții cum susține ea?

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Exagerezi in problema cu abuzurile asupra copiilor.
Daca ai avea copii vei vedea că unii nu acceptă sfaturile unora mai in vârstă, fie ei parinti, si cu experienta de viata.
Se cred atotstiutori si de neatins. Până când ajung să se lovească de greutatile vietii. Si clachează.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Kufu95):

Nu de la ea...
Abuzul nu e forma de educare corecta.Dar daca se ajunge la abuz de orice fel e vina parintilor care nu au reusit sa aiba comunicare buna cu copii lor.

| Kufu95 a răspuns (pentru darrio2007):

Cum exagerez dacă ea fix pe tema asta m-a blocat? Tocmai că i-am spus că acel copil trebuie să fie lăsat să experimenteze, să vadă cum este viața, de fapt, că efectiv nu va ştii ce să vorbească cu alții copii şi că va ajunge antisocială. Nu mă refer la vicii, evident ci de exemplu să practice un sport, să facă voluntariat. Ea spunea de copil fiind fată de preot, ea trebuie închisă în casă, să nu socializeze cu alții copii şi că trebuie să asculte de el indiferent dacă are un comportament toxic. Poate vei găsi unde am avut eu cu ea schimb de replici pe tema, să vezi că fix aşa a făcut. Nu doar eu am observat treaba asta, sunt persoane care au întrebat-o pe față cum poate fi de acord cu faptul că un copil trebuie bătut pentru o pățanie. Nu a fost un singur răspuns pe care l-a dat în acel sens, sunt zeci, deci tot eu sunt cel care exagerează?

| Effy35 a răspuns (pentru Kufu95):

Și eu am fost blocat pe motivul că nu am fost de acord cu ideea de abuz asupra copiilor...

| Kufu95 a răspuns (pentru Effy35):

Păi, lămureşte-l şi tu pe darrio că zice că exagerez, eu nu am găsit doar 2, 3 răspunsuri pe care le susține în acest sens, să zic că poate a avut o zi aiurea și vrea să se descarce, sunt zeci, și vezi și tu că deja sunt câțiva useri pe aici de se întreabă de ce tot lasă astfel de răspunsuri.

| LisaJulie a răspuns:

A vorbit foarte urat din punctul meu de vedere doua fete cu probleme in loc sa le dea sfaturi! O fata cu interziere mintaala usoara si alta fata cu autism inalt functional si ADHD! Fetei cu intarziere mintala usoara i-a spus ca nu are rost sa mai dea bacul din nou pentru ca nu il va lua nicioada si sa nu se inscrie la facultate deoarece nu va face fata ci in schimb sa isi gaseasca o postliceala iar fetei cu autism i-a spus ca nu are cum sa dea de permis pentru ca nu va fi acceptata cu autism si ca nu va avea niciodata un loc de munca bine platit din cauza problemelor pe care le are si sa mearga sa devina menanjera sau sa lucreze campul pentru ca alte sanse nu are si nu va fi acceptata niciodata la altceva! Cum mai sa vorbesti asa cu niste tinere care oricum sunt demoralizate, mai vi si tu si jignesti in ultimul hal spunandu-le ca niste persoane cu retard mintal sever si nu au nicio sansa in societate! Din punctul meu de vedere femeia aceea nu are deloc obraz sau bun simti si se considera superioara tuturor doar pentru ca traieste intr-o tara dezvoltata si si-a facut o cariera! Sa se informeze mai bine si sa nu mai jigneasca oameni pe care nu ii cunoaste

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Cum a mai spus si un alt user, nu prea imi pot da cu parerea despre ea ca persoana pentru ca nu stiu cine e, dar asa ca si user pot avea cateva lucruri de obiectat. Pai, cele mai multe raspunsuri le are la categoriile "Adolescenti" si "Dragoste & sex", insa de cele mai multe ori raspunde doar pentru puncte si ofera unele raspunsuri arogante si pe dinafara. De exemplu, acum 2 ani mi-am facut acest cont de TPU si incepusem sa cad intr-o usoara depresie, si aceasta femeie mi-a spus niste lucruri foarte urate, ca sunt obraznica si needucata, ca raspund urat alor mei, ca sunt rasfatata si cand am intrebat-o cati ani are, mi-a raspuns ca are peste 50 si mi-a sarit in cap ca de ce am luat-o la per tu(poate multora dintre userii de aici o sa li se para ca am fost nerespectuoasa ca am luat-o la per tu, dar automat, eu tratez unele persoane asa cum si ele ma trateaza pe mine) si intr-un final am blocat-o sa nu imi mai poata vedea intrebarile si implicit sa raspunda la ele. Alta raspuns de-al ei la care m-a enervat tare a fost cand o fetita de 10 ani intrebase daca mai e vreo sansa sa faca gimnastica de performanta si dansa i-a raspuns foarte arogant, ca la 10 ani nu e ok sa ai cont pe TPU si i-am scris acolo un ditamai pomelnicul (respectuos, am luat-o cu dumnravoastra de data asta) ca sa nu mai comenteze nimic.
Dupa parerea mea, consider ca la varsta dansei ar trebui sa aiba o altfel de personalitate si sa isi canalizeze energia negativa in altceva, nu in raspunsuri arogante pe acest forum.

| Animeforlifee9921 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

M-am enervat**

| darrio2007 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Pe acest forum varsta minima pentru a avea un cont este de 12 ani. Deci are dreptate.

Tot nu justifică felul în care răspunde, o poate face şi într-un mod civilizat, că tot vrea să dea dovadă că are o vârstă, nu fiind arogant şi dând vina pe nişte persoane care nu fac parte dintr-o categorie căreia nu îi convin ei, de exemplu la oamenii care sunt în depresie şi în pragul sinuciderii, eu am observat că acele cazuri le cam ia în râs, în sensul că dă vina pe ei şi că vor totul pe tavă, ceea nu ai cum să te gândeşti la aşa ceva doar dacă nu ai trecut prin asta.

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Nu intotdeauna cei care spun ca suferă de depresie, chiar suferă, asa cum declară.

Ah, și merită jigniți sau cum vine asta? Sunt de acord cu tine că există și asemenea oameni, dar tot nu trebuie să jignești pe nimeni, dacă vrei să faci o impresie aiurea celorlalți poți să o faci, dar nu cred că merită.

| SophiaSsX a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Asa mi s-a intamplat și mie. Am pus o întrebare de curiozitate în legătură cu relațiile care au o lungă durată și țin până la căsnicie, deoarece îmi doream niște sfaturi iar răspunsul a fost tratat ca și cum am întrebat cine știe ce nebunie

| SophiaSsX a răspuns (pentru Kufu95):

Eu una am blocat o deoarece răspunsurile ei mi se par total irelevante, fără rost și jignitoare. Dacă nu îi convine o întrebare poate să treacă cu vederea peste ea fără să adauge răspunsuri jignitoare la adresa oamenilor care unii chiar au nevoie de ajutor

| Kufu95 a răspuns (pentru SophiaSsX):

Nici mie nu îmi plac multe lucruri, dar prefer să sar peste întrebările la care nu îmi convine sau nu știu să dau răspuns decât să mă aflu în treabă aiurea sau să jignesc, uneori mai atrag atenția celor care trollează că nu e bine ce fac, am fost și blocat de ei, dar este alegerea lor dacă nu le convine ce le spun sau îi raportez dacă este o întrebare de natură sexuală pusă aiurea. Tu nu vezi că darrio îi ține partea de fiecare dată? nu înțeleg cum îi se pare normal ce face, din moment ce sunt deja aici o mână de oameni care se plâng de răspunsurile ei, într-adevăr a fost un moment în care a avut și ea dreptate și mi-am cerut scuze, dar asta nu înseamnă că eu trebuie să stau cu capul în pământ că s-a întâmplat asta, de asta am spus că voi fi mai atent de acum încolo.

| SophiaSsX a răspuns (pentru Kufu95):

Da, sunt sigură ca motivul pentru care ea continua este din cauza ca are mulți susținători în răspunsurile jignitoare sau neadresate cum nu trebuie unor oameni ce nu i au făcut nimic și nici nu a avut o interacțiune cu aceștia. Cum ai spus, singura soluție este să nu stăm cu capul în pământ, ci aceștia jigniți trebuie să luăm atitudine şi să îi dăm bloc

| Kufu95 a răspuns (pentru SophiaSsX):

Exact, cine se asemănă se adună, aceste persoane se hrănesc doar cu răutate și invidie, dar la un moment dat s-ar putea să plece tot mai mulți oameni din viața lor, de blocat, m-a blocat ea, pe motivul că mi-am dat cu părerea în legătură că susținea că o fată de proet trebuie să asculte de tatăl ei indiferent că acesta o educă toxic sau nu, ideea este că fata a întrebat dacă este greșit dacă își dorește să aibă o viață socială mai activă, evident că trebuie, doar că mai depinde și cu ce persoane vorbește, dar asta nu înseamnă că ea se va destrăbăla neapărat și că trebuie încuiată în casă, cum susținea Violeta și că părerea fetei nu contează, ba da, pentru că se va simți aiurea și va începe să credeă că tatăl ei o uraște. Uite că și eu cam am trăit așa ceva, dar nu vreau să dau mai multe detalii pentru că am hotărât să vorbesc despre asta doar cu persoane pe care le consider că sunt deschise la minte, dacă vrei să vorbim și de așa ceva, putem vorbi în privat.

| SophiaSsX a răspuns:

Răspunde peste tot, și își bagă nasul unde nu îi fierbe oala. Nu spun nimic mai mult dar ceea ce face și cum răspunde e umilitor

| denisa619 a răspuns:

N are viata?

Întrebări similare