Tinerii ca tine ar trebui sa fie exemple de urmat, si ma bucura faptul ca inca mai exista speranta! Cu colegii nu-i problema, am intalnit multi care se laudau si daca intrai mai tare in ei, nu stiau cum sa mai dreaga minciuna!
Oooo,vaii nu fumezi.Incredibil.Eu am 17 ani si nu fumez, nu beau si nu merg in cluburi.Mda,clar imi irosesc viata.Lasa-i in pace sa-si distruga sanatatea, inocenta, intreaga viata.Gandeste-te cat de redusi in gandire sunt.Eu m-as amuza de prostia lor.
Esti matura prin modul in care gandesti. Te felicit. Esti de apreciat ca esti diferita. Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole interesante.
Tu ramai asa cum esti acum.Nu stiu, parca s-a facut o moda sa iesi prin cluburi, sa fumezi, sa faci sex si mai stiu e ce la varsta de 14-15 ani.Tu nu trebuie sa fumezi sau sa iesi prin cluburi ca sa le faci pe plac lor, tu ramai asa cum esti, si parca vad cu tu vei fi singura care va trece clasa.Lasa-ti colegi sa faca ce vor, tu fa ce vrei(cu mici restrictii, hai sa nu fi chiar asa ''libera'')
Nu pot sa cred.mai exista cineva pe lumea asta asa.BRAVO.sa stii ca nu trebuie sa tii pasul cu turma.am auzit o fata care s-a lasat dezvirginata de un coleg numai ca sa nu fie ultima virgina din clasa(are 15 ani).ar trebui sa fii si tu mandra de felul cum esti.da-le ignor celor care pretind ca iti sunt prieteni si care te sfatuiesc numai spre rau.
"am auzit o fata care s-a lasat dezvirginata de un coleg numai ca sa nu fie ultima virgina din clasa(are 15 ani)" rar auzi de asa oameni dobitoci. cred ca e tare mandra de ea acum, sau nu?
Da, cam așa ceva! Și eu am 14 ani. Nu fumez, gura pe alcool n-am pus, nu ies în cluburi! Să sperăm că acești oameni vor avea niște copii care vor fii întregi la minte, care nu vor urma exemplul părinților și vor reuși să salveze ce a mai rămas bun în lume! Heal the world...