| AlinaGeorgiana01 a întrebat:

Ce parere aveti? De ziua mea sa iti cumpar un tort de inghetata si pizza
sau
sa faca mama aperitiv, gratar, tort de casa.
Ce credeti?
Promit funda+voturi la raspunsuri bune.

Răspuns Câştigător
| Alli_2523 a răspuns:

Aperitiv + tort de inghetata...si poate ceva de rontait pe langa...

9 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

1.Mi-ar conveni sa imi cumperi un tort de inghetata si pizzasmug
2.Ar putea sa iti faca si tort de casa,aperitive si gratar,si sa iei si un tort de inghetata, ca totusi, e cald afara

| Aηηy a răspuns:

Mai usor este sa cumperi, in acest fel vei fi sigura ca totul va iesii cum trebuie, pizza si inghetata vor fi delicioase si iti vor fi fericiti toti invitatii decat sa o lasi pe mama ta sa se chinuiasca cu mancarea.

| sensesDelight a răspuns:

Mai ușor ai ieși dacă te duci la un magazin și cumperi aperitive, comanzi o pizza și un tort. ^^
De ce să muncești? Sau de ce să muncească mama ta? (asta desigur dacă nu cumva îi face plăcere). Puteți să vă distrați și să gătiți toți desertul împreună, dar dacă vrei să-ți petreci timpul cu prietenii, să dansați să vă uitați la filme, mai bine comandați 3-4 pizza un tort mare și vă faceți de cap!

| AlinaGeorgiana01 explică:

Ms foarte mult la toti mai ales tie ALLI!

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Eu zic mai bine sa faca aperitiv, gratar sh tort de casa
fundita?batting eyelashes

| LolaGreen a răspuns:

M-ai bine ai merge la un restaurant mai ieftin si nu mai trebuie sa cheltuiesti atata. sper ca te-am ajutat.

| perry_8917 a răspuns:

Mai bine sa cumperi, niciodata nu m-am indoit de puterea mamelor in bucatarie dar arata mult mai frumos un tort cumparat.

| alinutza_3646 a răspuns:

Parerea mea ar fi ca sa cumperi pentru ca iti ia mai putin timp, dar este buna si varianta cu tortul de casa si gratarul...acum u decizi:*

| Danutdanut100 a răspuns:

Eu as alege asa tort de casa si pizza daca nu ii bine tort de casa aperitiv si gratar