| IreneIsHere a întrebat:

Ce parere aveti despre:

1. Stilul Emo
2. Pitipoance
3. Cocalari
4. Manelisti

?:-s

Răspuns Câştigător
| MisteriousMan a răspuns:

1.Emo... Hmmm fain stilul asta dar toate chestile cu lamele, taieturile etc. nu-mi plac.
2. Piti... Niste fere care se dau cu o tona de gloss si mai ales ROZZ
3.Coca... Fraieri care se dau smecheri. Smecher = o data prost si de doua ori fraier
4.Manelisti...Aoleu nu stiu ce sa zic :O Ii urasc cu tot cu muzica lorwinking
Pa pa

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Despre emo n-am ce zice le sta bine frizura la unii, pitipoancele sa se duca in pastele masii toate, cocalarii la fel si manelistii sa aiba parte de sanatate mai merge si cate o manea nu toate sunt rele.

| Lalala a răspuns:

1. Stilul emo e dragut
2. Pitipoancele sunt insuportabile cu fitele lorx(
3. Cocolarii sunt la fel de insuportabili
4. As omora toti manelistix(

| cuteandfunny a răspuns:

Stilul emo -Eu sunt de parere ca persoanele emo nu deranjeaza pe nimeni adica e un alt stil de imbracaminte (sau se poate si de comportament) dar total n-am nimic impotriva lor

Pitipoancele- Daca ai auzit vorba aia,, Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul,, nu mai trebuie sa zic nimic laughing)

Cocalarii -sunt de parere ca nu trebuie bagati in seama au exact aceleasi calitati ca si pitipoancele

Manelistii -sincer NU SUPORT manelele dar atata timp cat au si ei bunul simt sa nu mai dea drumul la,, telefoanele lor superbe,,(de obicei de proasta calitate ) de ex in masina sa auda toti mi-e indiferent

happy

| Ady_9137 a răspuns:

1.Emo:eu sunt de parere ca exista 2 tipuri de emo,cei reali,si cei cocalari,cei reali,da,poate ca sufera, poate ca au probleme, da pnm daca stau in mijlocul strazii cu ce ii ajuta?
2. Pitzipoance; cocalari:niste copii nevinovati, vinovati sunt doar parintii lor pentru ca le'au dat asa exemplu sau ca i'au crescut prost
4.Manelisti:astia sunt niste inculti, in capul lor exista doar un neuron care e pe moarte rolling eyes

| AndaWest a răspuns:

1.nu ma poate interesa mai putin de atatlaughing
2.penibile
3.batuti de soarta urat de tot
4.ma doare undeva lailailaaaaaaaaaa

| MisteriousMan a răspuns:

Mz pentru foonda love struck
:*Pa pa