| stuffhappens a întrebat:

Ce parere aveti despre 9gag? Eu am scris parerea mea aici http://woflz.wordpress.com.

Inainte sa fie 9gagu, memebaseul si ce mai vrei, prima data o fost trifoiu cu patru foi a.k.a jungla amazoniana. Adica un fel de anusul internetului, dar care nu faceau alcele rage faces, trool face, memes ce mai vrei – pentru bani, ci pentru amuzantentul propriu. Si astazi se intamla fenomenul "human centipede" (daca nu stii ce inseamna cauta frumushel pe google) probabil tot inventat de trifoi. Adica baza e 4chanu si de la el se trimite regurgitat pe membase, 9gag si in final pe maretul facebook. Bine ideea e buna, ca 9gagu e cenzurat si disponibil pentru marea masa, nu ca trifoiu, ceea ce mi se pare un lucru bun. Dar asa ca stiti de unde vin toate aceste chestii si cine le-a inventat de la bun inceput.
Inspirat de pe blogul asta blogaru asta ii place sa aiba un limbaj plin de injuraturi si cuvinte urate(un fel de placere de psihopat in my opinion), dar ce e important e intelegibil cat de cat si ii dau dreptate din cand in cand.

4 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Domn'le, blogul tău are viruşi.

| greenabstract a răspuns:

Me gusta 9gag laughing)

Răspuns utilizator avertizat