Paiiii... e o confesiune foooooooooartelunga. Ce am observat e ca ai un caracter foarte complex cu calitati dar si cu defecte.Am mai observat ca avem multe pasiuni comune.Asta esti tu si nimeni si nimic n o sa te schimbe.Eu iti spun doar bravo ca ai avut curajul sa iti spui calitatile si defectele, asta este un lucru chiar deosebit, nu multa lume are un asemenea curaj. iar fraierii care te critica, nu i baga in seama si nu pune la suflet tampeniile lor.
Rau nu e, dar e prea mult.Mai lipsea sa dai si cnp-ul si gata ofereai totul unor straini.Trebuie sa fi scurt si la obiect daca vrei chiar sa impresionezi
Ne-ai facut ditamai pomelnicul, nici macar nu l-am citit pe tot, n-am rabdare.
si la tine se vede lucrul comun pe toate hi5-urile aerele de fata rea, tupeista, impunatoare, care joaca pe degete tot.sau cel putin asta vreti sa pareti.
nu-i chiar asa, nimeni nu apreciaza pitipongeala. puteai sa dai detalii despre tine in mult mai putine cuvinte, mult mai putine adjective(pentru ca tu scuze dar ai perechi de sinonime), si mai modest putin.
Da, va multumesc de pareri, si chiar sunteti niste oameni de treaba.care mi-ati dat inca un strop de incredere, si asta conteaza foarte mult! Va multumesc mult, acum sa aleg un raspuns bun.
Puffu draga? De ce sunt asa increzatoare? Pentru ca stiu ca ma iubesc, stiu sa ma pretuiesc pe mine, pot sa fac orice, nu sunt una sa zica nu pot, incerc si reusesc.Si chiar daca nu o sa reusesc, incerc din nou.Si stii? Am incredere in mine si calitatile mele, si asta ma face mare in fata dusmanilor mei.
Aii putea invata si tu ceva cate ceva
Se pare ca multi trebuie sa isi cumpere viata noua! Dar se pare ca nu exista de cumparat, oricum da-ti un refresh la caracter, nu iti sta bine deloc
Spui ca nu suporti laudatorii. Atunci, cum se face ca ai o parere atat de buna despre tine?
Nu ai cum sa ma contrazici, spunand ca eu nu am incredere in mine sau ca nu-mi apreciez calitatile, deoarece nu ma cunosti. Puteai spune chestiile acelea si fiind mai modesta. Btw, viata ta, si asa cum spune si LoveIsForFree, toti suntem zmei pe net. Te-am pupat, sanatate!
P. S. : Nu trebuie sa invat de la tine.
Nu am avut rabdare sa citesc tot. Tot ce stiu e ca ai inceput sa iti insiri calitatile si preferintele... Totusi nu inteleg de ce te-au criticat...
Nu nas avea de ce sa te critic te admir... te-ai prezentat ca lumea sa stie cum esti... cele ce te critica sunt doar invidioase pe tine ca nu au avut ele ideea asta. funda?
Mai eu nu stiu ce sa zic dar unii au dreptate in special Puffu cand te uiti pe hi5 gasesti"sunt o fetita stilata si bine dotata etc" sau "daca esti desteapta fura inima baiatului dorit de toate" foarte multe lucruri si ele nici nu se spala frateee ce e asta va dati mari si tari si cati ani aveti? si cele de 10 ani isi pun status din astea la hi5 pentru ce? nu stiu sa ne amuze pe noi? sau in poze isi pun sutienul mamei umplut cu vata...LOL sunteti deviate puii mei si app ai si tu un pic de pitipongeala in about`ul taw cu toate ca ai 17 ani nu pari f matura si mai ales ca dai sfaturi pe care nici tu nu le urmezi iubitha eu nu te cunosc dar ti-am spus pe net sunt unele nespalate de 5 ani si care cum am mai spus isi indeasa vata si toate cele si isi iau o bluza acoperind decolteul sa nu se vada si astia spun ce sexy da`mi id`ul frumoaso ce *** deviati si sper ca nu imi spui vr3eo replica de a tah. iubitha si app sunt mai mica ca tine si sunt mai matura si realista hai pupici si mai usor cu laudatul
Cand pui o intrebare incearca sa fi mai directa, ca daca stau sa ciitesc toate balivernele de mai sus imi ia cel putin 1 zi. Bft
Foarte amuzanta caracterizarea. Poate pe alocuri ai exagerat, dar in general e realista cu privire la unele lucruri Bine, n-am avut rabdarea sa citesc chiar tot, dar cat am facut-o am ramas cu o impresie buna
succes in viata!