| Metan a întrebat:

Ce parere aveti despre acei oameni care au peste vreo 3000 de prieteni pe facebook, daca nu chiar mai multi, din care pe multi probabil ca nici nu-i cunosc de adevaratelea, dar cand le trimiti tu o cerere, tie cunostinta lor nu ti-o accepta?
Sau mai sunt si de aia care te tin la prieteni si dupa aia te pomenesti ca te sterg

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru uni numarul conteaza, pentru alti calitatea, fiecare cum ilduce mintea, eu am doar pe cine cunosc atat si ma inteleg foarte bine atat

suntserios
| suntserios a răspuns:

E treaba lor la ce folosesc ei conturile de FB. poate vor sa isi faca reclama la conturile pe care fac videochat la 3000 necunoscuti

| Sofer a răspuns:

Pe facebook am vazut multe fete si baieti avand peste 3000 chiar si 5000 de prieteni care nu ii conusc si au atatia pentru ca sa le dea like-uri la poze si alte postari. Si aceia de le trimiti cereri si nu ti le accepta se dau importanti nu accepta orice cerere. Si aia care nu au ce face de mai sterg prieteni fara motiv. Si mie mi s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cocalari&Pitipoance(adica cine cunoaste 3000 de oameni? sa fim seriosi...isi fac conturile pentru admiratie si likeuri.

| Satango a răspuns:

Fiecare persoană are dreptul să aleagă cu cine să interacţioneze, iar atunci când acesta nu acceptă nici măcar cererea de prietenie de pe un site de socializare, înseamnă că nu mă doreşte sub nici o formă în viaţa lui, eu una n-am să trag de o persoană, cine nu mă place, n-are decât să mă evite.

Răspuns utilizator avertizat