Sunt fatalai. Da-mi exemple (sa fie rap romanesc ca eu ascult din ala in special).
Dar cred ca te referi la Nane, Vescan, Guess Who
Nu ma refer neaparat la Guess Who sau Nane ma refer la copilasi astia care se imbraca rap o ard gen rapperi si daca le pui o intrebare sau ceva de genu sau pierdut
Aaaa Am inteles ce vrei sa spui. Lasa ca nu ai vazut cu caz, il intreb pe unu de a 7-a ce muzica asculta si cica rap. Il intreb eu ce trupa cica ''Skizzoskillz'' sau ceva de genul, cum draco s-o scrie. Sau mai era unu ii dau sa asculte o melodie de la K-Gula si cica : ''Asta nu e rap ca nu injura''. Dafuq muream de ras la faza aia.
Eu am preferintele mele in materie de rap .
Este vorba de "trend", stilul asta lalai este foarte cautat cica, si place la lume chiar daca arata penibil, si le atarna turu la blug pe asfalt si sterg soseaua cu cozorocu de la sapca lasat pe spate desigur. Niste ratati care nu au nici un stil, doar copiaza ce vad, niste roboti, la fel ca fanii lui J.B care plang concert .
La rap nu trebuie mereu melodii care sa injure frate dar fiecare cu conceptia lui )
Aprob. Tu ce trupe rapperi asculti?
Pai ascult Parazitii Anonim, Spike cel vechi care a fost in 20CMRECORDS Nimeni Altu si cam atat
Esti de-al meu Eu, in afara de aia mai ascult (pregateste-te, e o lista lunga) : Cedry2k, Dragonu' aka 47, Chimie, Doc, Deliric, Carbon, Cabron, Methadon 3000 (Dacian, Deceneou, Piele, Vexxatu Vexx), Haarp Cord( Dragonu, Cedry2k, Sisu, Carbon), Grupul de rezistenta (K-Gula si inca cativa), Subsemnatu', Sisu, Puya (cel vechi), La Familia, Bitza, Gradu Zero (Flou Rege, Pytt si inca unu parca), RACLA, Vlad Dobrescu, CTC (Doc, Deliric, VD), Kazi Ploae, Omu Gnom, Acid, J, Aforic, Ron, Specii (Dragonu' si Chimie), Junk, Samurai si mai trebuie sa fi uitat macar unu.
Cam lunga lista ) bun asa
AnTiBioTic întreabă: