anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre acest baiat? El crede ca e urat dar eu unul nu cred asta, e pesimist tot timpul descurajat.
http://img716.imageshack.us/img716/7430/0407111927001.jp g
Mai devreme cineva si-a batut joc de el la categoria cu amuzante :(
Rog raspunsuri serioase

Răspuns Câştigător
| δεάδℓλκιss a răspuns:

Doamnee...Dc sa isi bata cineva joc de el? Adica sa fim seriosi, nu e frumos sa dea pe din afara, dar nici urat nu e tipulwinking si in plus fiecare are defectele lui. Nu trebuie sa ne dam mai mari decat suntem. Si sunt sigura ca cei care si'au batut joc de el sunt doar invidiosi

5 răspunsuri:
| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Poi,ma rog, poate ca live arata mai binelaughing.no offence.Adica eu macar le zic lucrurilor pe nume; toti de aici au zis ca e urat, numai ca intr-un mod indirect.Eu o zic direct.N-am inteles bine faza cu T/A,adica daca ai pus aceeasi intrebare acolo, inseaman ca ti-ai batut joc de el in ultimul hal, iar daca el are un cont pe TPU cu poza lui si si-a batut cineva joc de el sa nu ii ia in seama.Pa!

| xAnDrEyX a răspuns:

Uite sa iti spun un lucru.Frumusete fizica conteza doar 10% frumusete interioara conteaza cealalata parte adica 90%. Degeaba ai un chip, corp, etc frumos daca ai sufletul putred.Asa ca spune-i ca nu conteaza ce zic ceilalti. Funda

| reyhc a răspuns:

De el adica de tine laughing). El este aceasta persoana, cunoscuta pe forumuri de metin cu numele " Hammer, Hammer2011 ". Treaba e ca el comenteaza la altii si ii face urati, iar el se crede frumos.
Acuma sincer, esti un fel de Ozn al zilelor noastre. Scuze ca-ti zic dar esti foarte urat. La 13 ani sa ai 1.80 si 50kg...

| reyhc a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......7001-jp-g/ Uitati mai multe poze cu el :))

| safsagwat325 a răspuns:

Tocmai cum ziceam straight face