Ce tare e faza cu mondenii.
Respectul meu fata de Inna ca a reusit sa faca atatea si e recunoscuta peste tot, dar de aici pana la compararea cu Beyonce si Lady Gaga . Nu exista comparatie.
Lady Gaga are o voce superba, Beyonce la fel, in schimb Inna... nu stiu ce sa zic am auzit-o live si... NU se compara.
Parerea mea .
"Muaaaaa'" o canta Inna bine, dar gandeste-te Beyonce are o voce wow are in spate ani grei de munca si lady Gaga ai vazut ce voce are. ( Asculta si Speechless live )
Cum am mai spus : respectul meu pentru ce a realizat Inna, mai ales ca reprezinta tara noastra.
Inna are voce dar nu ca Beyonce sau Lady Gaga.
Si sa stii ca si m ie imi place Inna, dar asta e parerea mea .
"Muaaaaa'" aa nu am inteles ce vroiai sa spui.
E evident ca si calculatorul o ajuta pe Inna . Cand canta live se aude si melodia in fundal, in schimb la B. si L. G nu.
Mie sincer, imi place unele melodii ale Innei, nu o critic, da sustin ca nu se compara.
Deia... cum adica nu se compara, vrei sa spui ca cinta rau (Inna),,
Respect, Inna nici engleza nu stie, haha, cum de cinta cintecele engleze, Hot, Love, hahaaaa...Inna esti o pitipoanca!
Kiss-me-love-me. Inna nu are voce, ea cinta cu ajutorul calculatorului, deci si a cintat de vreo 2-3 ori live, ce ca nici nu stie cuvintele de la piesa. xD
fefesiatat. e super, banuiam eu, ca o sa iti placa, si ti-a placut, respect!
Pai da mie imi place cum cinta ea, o ador, doar ca lumea are dreptate si trebuie sa ii sustin.
klaws007 întreabă: