Aaaa e destul de buna si placa aia. Dar iti recomand aceasta placa
Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/
ATI Radeon HD5450:Rezista la Jocuri ca: cod 5, bf3 assasin creed's daca asta te intereseaza
Si ATI Radeon HD5450 1gb dar este mai buna pentru un laptop. Ea nu se strica repede si. Si Assasin Cread nu merge sacadat dar placa e mai buna pentru un laptop
Nu ti-l recomand pentru jocuri din cauza placi de baza ATI Radeon HD 5450. Acest PC ce mil arati tu samana cu almeu dar difera placa video. PC asata ori til cumperi pentru servici (daca esti mai mare) ori pentru vitrina ) pentru ca nu e bun de nimic la jocuri
Placa e de 1024mega e buna dar nu la jocuri la aplicati pentru PC la programe la filme etc etc. Eu tiasi recomanda o placa video http://www.google.ro/......tp?/imgres
E foarte buna placa din aceasta am si eu dar este foarte scumpa. Din nefericire nu mai stiu pretul ti lasi fi zis dar ar trebui sa aiba la eMAG.
Sper ca te-am ajutat. Bye Bye
Placa e de 1024mega e buna dar nu la jocuri la aplicati pentru PC la programe la filme etc etc. Eu tiasi recomanda o placa video http://www.google.ro/......tp?/imgres
E foarte buna placa din aceasta am si eu dar este foarte scumpa. Din nefericire nu mai stiu pretul ti lasi fi zis dar ar trebui sa aiba la eMAG.
Sper ca te-am ajutat. Bye Bye
P.S.: Jocuri gen mt2, cs1.6, cabal, 4story, gta sa, wow... e bun pentru din astea?
Pret calitate e ok. dar recomand sa te duci la un shop de specialitate gen magazin A&A Computers, Ana Blue Computers etc sau ce ai tu in oras si vezi ce fel de PC iti recomanda nenea ala de acolo. spun asta pentru ca sunt jocuri printre jocuri si cu siguranta cel ce vinde si asambleaza PC-uri stie ce iti trebuie cand ii vei spune ce fel de jocuri doresti sa joci
Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/ placa de la PC ala este buna dar nu pentru jocuri si nici placa de care zicea fata nu este prea buna eu iti recomand placa asta eu am si imi merge perfect si este 250 lei la magazine. (FUNDA)
Mai eu ma refer daca e buna pentru jocuri... si dc nu ar fi buna? nu e firma buna? se strica repede? nu e destul de mare?
Iti raspund la u la intrebarile tale m-am informat de Placa video Gigabyte GeForce GT220 1GB DDR3 128-bit e buna pentru jocuri. Nu se strica repede am studiato foarte in deaprope. Si este destul de mare.
De ex:Joci BF3(Battlefield3) la capacitate max full hd
Mi ai alte intrebari .
Aaaa e destul de buna si placa aia. Dar iti recomand aceasta placa
Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/
ATI Radeon HD5450:Rezista la Jocuri ca: cod 5, bf3 assasin creed's daca asta te intereseaza
Si ATI Radeon HD5450 1gb dar este mai buna pentru un laptop. Ea nu se strica repede si. Si Assasin Cread nu merge sacadat dar placa e mai buna pentru un laptop
BodyFleci întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: