| BodyFleci a întrebat:

Ce parere aveti despre acest PC si pret? Pentru jocuri este bun?
...ouxSmartV5
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| BoGhDaN a răspuns:

Aaaa e destul de buna si placa aia. Dar iti recomand aceasta placa

Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/
ATI Radeon HD5450:Rezista la Jocuri ca: cod 5, bf3 assasin creed's daca asta te intereseaza

Si ATI Radeon HD5450 1gb dar este mai buna pentru un laptop. Ea nu se strica repede si. Si Assasin Cread nu merge sacadat dar placa e mai buna pentru un laptop

18 răspunsuri:
| BoGhDaN a răspuns:

Nu ti-l recomand pentru jocuri din cauza placi de baza ATI Radeon HD 5450. Acest PC ce mil arati tu samana cu almeu dar difera placa video. PC asata ori til cumperi pentru servici (daca esti mai mare) ori pentru vitrina laughing) pentru ca nu e bun de nimic la jocuri

| BodyFleci explică (pentru BoGhDaN):

Dar ce placa imi trebuie? e de 1gb nu e buna? ce tip?

| BoGhDaN a răspuns (pentru BodyFleci):

Placa e de 1024mega e buna dar nu la jocuri la aplicati pentru PC la programe la filme etc etc. Eu tiasi recomanda o placa video http://www.google.ro/......tp?/imgres

E foarte buna placa din aceasta am si eu dar este foarte scumpa. Din nefericire nu mai stiu pretul ti lasi fi zis dar ar trebui sa aiba la eMAG.

Sper ca te-am ajutat. Bye Bye

Placa e de 1024mega e buna dar nu la jocuri la aplicati pentru PC la programe la filme etc etc. Eu tiasi recomanda o placa video http://www.google.ro/......tp?/imgres
E foarte buna placa din aceasta am si eu dar este foarte scumpa. Din nefericire nu mai stiu pretul ti lasi fi zis dar ar trebui sa aiba la eMAG.

Sper ca te-am ajutat. Bye Bye

| BodyFleci explică:

P.S.: Jocuri gen mt2, cs1.6, cabal, 4story, gta sa, wow... e bun pentru din astea?

P.s: SI PLACA asta e buna la jocuri dar nu mari (Assasin Creed, CoD) merge la jocurile astea mici ce leai zis tu dar nu stiu daca la wow si cabal. (FUNDA)

Nu imi dai fundacrying((

Deci... sa inteleg ca placa video nu e buna? e prea mica de 1024mb sau? vreau mai multe inf despre placa!

Du-te la un magazin si intreba de noul model Nvidia (nu am gasit poza) la un magazin de genul A&A (doar daca ai bani pedntru ca eeste scumpa iti dai seama) cumperi computerul asta dar ii schimbi placa video dar asa mai dai un ban in plus.

Sper ca te-am ajutat.
(FUNDA)

Deci tipul ala de placa sa inteleg ca nu e bun? nu e la fel de buna ca una Nvidia tot de 1024 mb? Dupa ce imi rasp si aici iti dau funda happy

| Gest4U a răspuns:

Pret calitate e ok. dar recomand sa te duci la un shop de specialitate gen magazin A&A Computers, Ana Blue Computers etc sau ce ai tu in oras si vezi ce fel de PC iti recomanda nenea ala de acolo. spun asta pentru ca sunt jocuri printre jocuri si cu siguranta cel ce vinde si asambleaza PC-uri stie ce iti trebuie cand ii vei spune ce fel de jocuri doresti sa joci

| cocolinosef a răspuns:

Depinde pentru ce jocuri. Dar pretul este foarte bun.

| aroneston5 a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/ placa de la PC ala este buna dar nu pentru jocuri si nici placa de care zicea fata nu este prea buna eu iti recomand placa asta eu am si imi merge perfect si este 250 lei la magazine. (FUNDA)

| BodyFleci explică (pentru aroneston5):

Mai eu ma refer daca e buna pentru jocuri... si dc nu ar fi buna? nu e firma buna? se strica repede? nu e destul de mare?

Iti raspund la u la intrebarile tale m-am informat de Placa video Gigabyte GeForce GT220 1GB DDR3 128-bit e buna pentru jocuri. Nu se strica repede am studiato foarte in deaprope. Si este destul de mare.

De ex:Joci BF3(Battlefield3) la capacitate max full hd

Mi ai alte intrebari happy.

Eu vorbesc de placa asta ATI Radeon HD5450 1gb... Se strica repede? Nu rezista bine la jocuri gen assasin cread? merge in reluare assasin cread? sau ce vrei sa spui... e buna pentru jocuri gen assasin cread?

Insfarsit am scos-o la capat... Meriti funda acum happy

Aaaa e destul de buna si placa aia. Dar iti recomand aceasta placa

Http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt220-1gb-ddr3-128-bit/
ATI Radeon HD5450:Rezista la Jocuri ca: cod 5, bf3 assasin creed's daca asta te intereseaza

Si ATI Radeon HD5450 1gb dar este mai buna pentru un laptop. Ea nu se strica repede si. Si Assasin Cread nu merge sacadat dar placa e mai buna pentru un laptop

| darius456 a răspuns:

Eu iti spun sa il cumperi. Cred ca este bun.

Întrebări similare