Aşa sunt unii băieți din ziua de azi, se cred şi ei populari, iubiți de fete. Se dau la toate, le vorbesc urât, şi ele tot continuă să se îndrăgostească de ei.
Tipul de băiat pe care l-ai descris tu este unul care vrea să pară șmecher, însă cu adevărat, el este mai mult un idiot. Sau bine, asta e părerea mea.
Acest trio este unul des întâlnit pentru mine, iar dacă fetele nu vor pune piciorul în prag vor ajunge să facă orice pentru acel tip.
Ei bine, nu toţi băieţii se comportă ca acest tip, mai sunt şi excepții.
Nu este un baiat atunci Este o bestie. Urasc baietii de genul asta. Fac toate astea ca sa fie " smecheri " si mai mult fac rau ..deoarece ei nu cunosc fetele intr-adevar si sentimentele acestora;(
Buna,
De obicei un baiat care face pe smecherul este mai placut de fete, aici nu inseamna ca fetele stateau cu el ca proastele ci poate ca sperau ca el le va da importanta si ca va stii cu ele.
Cane esti dorit de mai multe fete poti face mai multe alegeri, nu doar una poti sa alegi sa fii cu amandoua si sa le tii in suspans, ca placi pe una ba pe alta, poti sa fii gentleman si sa mentii o relatie oprind totodata intr-un fel relatia cu cealalta, sau poti sa faci jocuri cu fiecare.
Patea cu jocuri se face in copilarie si de obicei poti testa si invata foarte multe din ele si consider ca baiatul de care descrii tu se joaca cu fetele si testeaza cat de mult pot ramane acestea pe langa el. Acest lucru nu este interesant, dar are o anumita doza de "adrenalina" si incitare pentru el, de aici si faptul ca te injura. Tu cat mai rezisti este intrebarea si mai ales cat de tare te respecti pe tine
Acele fete nu se respecta, iar acel baiat e un nesimtit. Din pacate, si fetele si baietii sunt exact tipologia adolescentului din ziua de azi: fetele se uita ca proastele la toti retardatii, iar acei retardati se cred zmei si cred ca isi pot bate joc de fete si cand vor creste, de femei.
Probabil are incredere prea multa in el.Eu am o ideea pe care daca ai aplica-o s-ar putea sa dea rezultate: incearca sa-l eviti, sa nu-l bagi in seama, atunci cand il intalnesti incearca sa nu te uiti la el sau chiar sa-ti intorci calea. Daca el se va "tine" dupa tine inseamna ca s-ar putea sa te placa si ca vorbeste urat doar pentru a-si crea o anumita imagine de "dur" in fata voastra. Daca nu se va mai intersa de tine dupa ce va vedea ca nici tu nu-l placi, inseamna ca pur si simplu se distreaza si el cu sentimentele voatre
Asa a patit si o prietena de a mea.inseamna ca acele fete sunt proasta ca stau, ca un prost sa isi bata joc de ele.Un baiat nu ar trebui sa se poarte asa cu o fata.