In astfel de sarbatori sunt foarte vedel, radiez de fericire. Asta pentru ca in perioada aceasta de obicei familia e mai unita si incercam sa nu ne mai tachinam ca altadata.
Eu nu ma simt chiar in paradis ca am niste probleme in familie dar asta nu conteaza. Anul acesta sunt fericita ca o sa fiu de revelion cu iubitul meu.
Si anul acesta ca de altfel in fiecare an, spiritul sarbatorilor poate fi intalnit pretutindeni.Pe strazi au aparut instalatiile, in magazine e o forfota pentru cumpararea de cadouri, a inceput aprovizionare cu produse de sezon etc... Spiritul sarbatorilor isi pune amprenta atat pe copiii care il astepta cu nerabdare pe Mos Craciun cat si pe adolescenti si adulti.Eu personal abia astept sarbatorile de iarna desi nu sunt nici copil nici adolescent...
Eu de`abia astept sa vine Craciunul[]. Cand o sa fim toata familia.Si cei care vin cu, colina...Este minunat. Tu ce parere ai?[:*]
Aceste sarbatori sunt f.frumosase.Eu una sunt bucuroasa si radiez de veselie. Cel mai mult imi place acel spirit specific Craciunului si Revelionului.Aceste sarbatorii ne unesc si ne alina sufletul.In perioada sarbatorilor intreaga familie ni se alature, iar acest lucru e cel mai important.