N-am nimic cu cei care fumeaza pentru ca am prieteni fumatori si nah...Dar cei care se drogheaza sunt niste inconstienti.Cred ca e doar o joaca, dar isi risca sanatatea. E vina parintilor si punct.Fiecare isi educa copiii asa cum considera, unii gresesc, altii sunt mandri mai tarziu de copiii lor.
Oamenii nu cred ca au ceva cu ei personal, e alegerea fiecaruia. Dar spre deosebire de altii, au un orizont limitat, nu vad lucrurile frumoase ale vietii, isi distrug viata cu mana lor, probabil indemnati de anturajul daunator.
Fiecare isi face viata asa cum vrea, cei care au ales sa se drogheze, sa bea si sa fumeze o fac pe raspunderea lor, o sa-si dea seama mai tz ca ceea fac nu este bine.
E alegerea lor.
E drept că "drogurile schimbă tot" dar faptul că fumează şi că mai beau din când în când e destul de ok.
Alcoolul uneori te ajută în viaţa adolescentină.
Silvia. băăă [; x] nu vreau sa te supar dar si tigarile sun niste "droguri"
sis unt total contra nu ar fi mai frumos daca nu ar exista astea?
de pe aia 10 lei care ii dai pe un pachet de tzigari iti cumperi niste dulciuri[pentru mine aste asunt un drog] bine acum glumesc
de preferat iaurturile
si cumams tiu devia de la subiect
Pur si simplu nu gasesc o alta modalitate de a se descarca, am auzit ca toate astea calmeaza.SLABI DE CARACTER.
Cred ca e strict problema lor
fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui
parerea mea...
Treaba lor.
ei s-au distrus si se distrug in continuare daca o sa continue asa.
Am multi prieteni care fumeaza, dar incearca sa se lase... am fumat si eu un pic acolo sa vad cum e sh imediat mi-am zis :"tigarile nu. s de mine" cu timpul toti o sa.si dea seama...
Un golan care s`a drogat e foarte diferit decat un retard care joaca counter-strike toata ziua sh e vai de capu lui. e mai matur si are o minte mai stralucita, mult mai complexa. las ca o sa cunoastetzi sh voi un golan de asta oricum... spuneti NU drogurilor
Otto2014 întreabă: