| andreea2011 a întrebat:

Ce parere aveti despre adolescentii care nu au luat Bac-ul, dar vin la scoala cu fustele pana la cur, unghii false, gene false, cu machiaj, si baietii cu tatuaje, suvite, cercei in urechi si pe deasupra fumeaza si consuma droguri si alkcool, si toata ziua numai la sex se gandesc, am 11 ani jum, dar nu gandesc corect?

Răspuns Câştigător
| EmoLove09 a răspuns:

Niste smecheri prosti/proaste care se cred mari intele ctuali dar nu sunt cea ce par...

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Intrebarea ar fi de ce mai vin la scoala. Ca doar, indiferent cat timp petrec la ea, tot nu raman cu nimic in cap in afara fitelor si prostiilor. Ce sa-i faci, asta e generatia de astazi, droguri, tigari si sex. La altceva se mai gandesc adolescentii de azi? Recunosc ca nici eu nu am numai note si medii de 10, dar nici nu am un astfel de comportament. Asta e, sunt sigura ca atunci cand vei ajunge la varsta lor ti se va parea ceva normal...

| Psihoyounger a răspuns:

Dar despre cei care nu l-au luat şi nu se îmbracă aşa? Ce ar fi dacă nu am mai judeca oamenii, mai ales după cum se îmbracă?

| RominaMaria96 a răspuns:

O parere urata iti dai seama e bine sa nu faci nicioadata ceea ce fac ele.Si un sfat invata din greselile altora