Majoritatea sunt foarte răsfățați, și cred că orice zboară se mănâncă, cu toate că e complet contrariul.
Am avut ocazia să vorbesc cu o astfel de persoană, şi nu mi-a făcut deloc o impresie bună.
Până la urmă, asta e părerea mea!
Majoritatea niste ingrati care au habar ce e cu adevarat frumos! Degeaba ai "curbe" poate chiar si creier daca nu ai inima. Dar restul, care au habar ce e pe lumea asta, care poate ar prefera sa stranga bani munciti de ei... Au cel mai mare grad de respect din partea mea. Un thumbs up mare pentru ei!
Unii merita spanzurati si loviti cu pietre, altii sunt de treaba si merita sa vorbesti cu ei.
Ai cam exagerat spunand ca unii merita spanzurati si loviti cu pietre.Nu toti suntem la fel.
Dar, oricum e parerea ta!
Orice om merita uneori batut, bogatii nu fac exceptie, nu am spus ca toti sunteti la fel, am spus ca unii merita, cum si eu merit cand dau astfel de raspunsuri criminale.
Am inteles ce vrei sa spui!
Depinde de la caz la caz nu poti sa.i clasifici pe toti in aceeasi oala
Uni sunt de treaba nici nu fac diferenta ca tu esti mai putin stabil pe aceasta linie alti opusu
Depinde, unii sunt rasfati, poate prea mult, si altii sunt foarte ok, nu tin cont ca sunt bogati. Iti spun pentru ca asa ceva e la mine in clasa. De exemplu la mine cei cu bani s-au format grupulete grupulete si barfesc peste tot si nu numai asta, dar fac si misto de ceilalti, si ceilalti care nu sunt la fel de bogati, trebuie sa suporte tot ce zic ei daca nu sari si tu cu gura!
iti spun pentru ca acest caz e la mine in clasa!
asa ca depinde! nu sunt toti asa!
Parerea mea este ca nu depinde din ce familie provine daca are fi om este, fie el bogat sau sarac. Insa sunt si unele exceptii pentru copii de bani gata - nu devin niciodata responsabili de ceea ce fac si sunt obisnuiti ca banii vin stind macar si in fata calculatorului (am mentionat ca acestea sunt exceptii)!