Daca le sta bine sunt perfecti asa adolescentii incearca sa arate cum sunt ( puternici, independenti, increzuti). In plus asta ii face speciali si deosebiti.
E fain. E sunt baiat, am 16 si vreau sa ma vopsesc. Am ochii caprui si parul saten deci sunt meh. Asa ca vrea sa ma vopsesc, pentru ca la ochii n-am ce sa le fac. E fain, da doar daca se vopsesc cu un scop. Nu sa se afle in treaba.
Si eu am 16 ani si vreau sa ma vopsesc, de aceea am intrebat asta. Stiu ca unii sunt total contra acestui lucru, de aceea aveam nevoie de putin sprijin
Daca esti baiat, oamenii o sa se uite mai ciudat la tine. Daca esti fata, sunt sigur ca o sa fii pe placul prietenilor tai. Indrazneste sa fii diferita si vei avea de castigat. Uite, eu am parul de aprox, 15 cm lungime in partea de sus si jumatate l-am facut cat mai alb posibil. Le-a placut la toti? Nu. A placut cuiva? Sigur. Mie imi place? Normal, altfel nu o mai faceam. Important e tu sa fii ok cu tine, ceilalti o sa vada asta si o sa fie si ei ok cu tine
Wow, ai respectul meu. Si ai dreptate, conteaza sa fi tu ok cu infatisarea ta. Plus ca e capul nostru, nu al altora. Si e viata noastra, nu a lor.
Depinde. Eu am 16 ani, parintii nu m-ar lasa si nici nu ma atrage. In alte tari este complet normal, si de ce nu ar fi? Depinde cum se comporta, unele doar vor atentie si ar putea fi un semnal de alarma. altele sunt doar mai deschise catre schimbari. Nu poti judecat pe cineva doar dupa alegerea asta.
SoulOnFire întreabă:
Dazyy întreabă:
LoveFactory întreabă:
Elenastoica9 întreabă: