| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Ce parere aveti despre albumele de familie? Voi mai aveti acasa asa ceva? Spre exemplu unchii mei nu tin asa ceva.Toate pozele le au in camera digitala sau pe calculator.

Răspuns Câştigător
| XxDyaxX a răspuns:

Da, am foarte multehappy
Chiar de cand m-am nascut.Fiecare concediu de cand eram mica il am pe albume, la fel si filmele.In timpul liber, eu si familia mea ne uitam si mereu ne aducem aminte de acele vremuri, radem mult, in filme sau fotografii aparand si alte rude^^.
E frumos, mai ales daca acele albume si filme le vei putea arata si copiilor tai! ZAMBETE IN FAMILIElove struck
[Intradevar, datorita tehnologiei de astazi, pozele sunt pastrate pe calculator, pe camera, pe carduri, etc.]...Dar.Tot albumele si filmele au frumusete lorlove struck.

4 răspunsuri:
| daiana a răspuns:

Este bun acest album, in el ti amintirile frumoase petrecute alaturi de cei dragi si il ai langa tine.
in schimb pe calculator, daca ai un virus sau ceva ti se sterg toate pozele si nu mai ai de unde sa le iei.
in schimb in album, le pastrezi toata viata. :*
sa ai o zi buna! love struck

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Am poze la album chiar acum 2 luni am scos un rand de poze de la un botez unde am fost, oricat ar avansa tehnologia eu una tot voi pastra albume cu poze.am vazut un documentar ca in 2012 va fi o explozie solara si se va arde toate sistemele electrice deci nu stiu daca e adevarat dar de ce sa risc imi pun la loc sigur amintiriletongue eee ultima parte cu explozia a fost asa o gluma nu trebuie sa le pastrezi doar pentru astahappytongue te-am pupat pa pa

| MyTzZy a răspuns:

Da eu am. este bine sa ai unul chiar daca ai pozele in calculator... poate se strica, nu poti risca sa pierzi pozele!

| Blackwoman27 a răspuns:

Este mai bine asa, si eu am albume daca iti intra un virus sau ceva in pc se sterge tot si de unde sa mai faci rostthinking