Am o prietena care era disperata din cauza cosurilor multe de pe fata, iar medicul i-a prescris Zinnet, (mentionez ca eu am folosit Zineryt si mi s-a parut foarte bun! Chiar daca la inceput ai impresia ca nu este bun de nimic pentru ca mai intai ti le mareste si apoi scapi de ele pentru o perioada destul de indelungata ) Ei prietenei mele i-a mers foarte bine cu Zinnetul inainte era bombardata de cosuri pe fata, iar apoi 2-3 usor observabile! A fost foarte foarte multumita, Nu mai este nevoita sa consume fonduri de ten! Te sfatuiesc sa il incerci, va fi o alegere buna! FUNDA? Merci si eu :*
Zinnatu e antibiotic pentru raceala nu cred ca e bun pentru acnee.
Zineryt este un medicament contra acneei produs de compania Yamanouchi din Olanda. Este un medicament care se elibereazape baza de reteta si se gaseste in majoritatea farmaciilor. Se prezinta sub forma de pulbere si solvent solutie cutanata. Zineryt contine ca ingredient activ eritromicina 40 mg/ml sub forma unui complex cu zinc. Acest complex este dizolvat in alcool la care s-a adaugat o substanta cu efect emolient asupra pielii. Celelalte
ingrediente sunt: acetat de zinc, diizopropilsebacat si alcool. Eritromicina are efect impotriva bacteriilor care cauzeaza cosurile. Impreuna cu zincul, eritromicina distruge nu numai bacteriile, dar solutia scade si cantitatea de sebum produsa.
Zineryt este un lichid clar, incolor, cu miros de alcool. El este prezentat intr-un flacon impreuna cu un aplicator. Cu acest aplicator Zineryt poate fi aplicat pe piele. Aplicatorul este protejat de un capac care
se insurubeaza. Flaconul este ambalat intr-o cutie galben/gri pe care este inscriptionat Zineryt. Zineryt este in mod obisnuit livrat gata preparat de catre farmacist. Daca nu, in cutie se gasesc instructiuni asupra modului cum se prepara.
Cum se administreaza Zynerit?
Zineryt se administreaza de doua ori pe zi pe zona afectata (de exemplu dimineata si seara). Daca te machezi, este de preferat sa il administrezi inaintea aplicarii machiajului, dimineata, si dupa indepartarea lui, seara. Dupa uscare solutia devine incolora si nu lasa urme. Zineryt produce efecte vizibile dupa o aplicare de 9-12 saptamani. Daca nu observi vreo ameliorare, consulta din nou medicul.
Efecte secundare Zineryt
Imediat dupa aplicare, se poate produce o usoara senzatie de arsura si inrosirea pielii. Multi dintre cei care il folosesc au observat ca produce si uscarea pielii.