Eu am aparat prima data cand mi l'am pus mi s-a parut oribil. Dar e chiar dragut toti prietenii mi'l adora
Eu am avut pana acum doua.
sa nu iti pui mobil (sa il scoti sa il pui )
este cea mai mare porcarie.mie nu mi-a indreptat dintii
iar acum trebuie sa imi pun fix
care e mult mai folositor nici nu se compara cu cel mobil.
da trebuie sa imi pice o masea ))
Pai desptul de buna
,,, folositoare
si daca te referi ca daca portii aparat te vor evita sau "batjocorii|" colegi/prietenii...sa stii ca nu e asa...am vazut ca sunt unii copii care poarta aparat dentar si au o multime de prietenii
Sunt utile si fac un lucru foarte bun.eu zic ca merita sa porti asa ceva o vreme pentru a avea dinti frumosi si drepti.desigur...aspectul lor nu este chiar unul dragut, dar merita sacrificiul.cum se spune, trebuie sa suferi pentru frumusete.
A avut si o colega de`a mea aparat dentar. Cand am vazut-o cu el.am inceput sa rad. L`a purtat 2 ani. Iar dupa ce l-a dar jos avea dintii perfecti. Daca ai probleme cu dintiipoti sa iti pui aparat. Costa cam mult...dar merita Nu conteaza ce zic ceilalti.or sa se obisnuiasca cu el
Pai as putea spune ca am o parere destul de buna despre el, te ajuta sa ai o dantura frumoasa in timp.Am purtat si eu aparat dentar 5 ani si acum o dantura frumoasa, deci sunt foarte bune si chiar daca ti se pare cam greu cu ele la inceput o sa vezi ca la sfarsit o sa fi multimit de rezultat
Eu am purtat aparat in jur de 4-5 ani.a fost nasol la inceput cu toate durerile si nu puteam sa mananc orice ca ma deranja dantura, dar cu timpul a trecut.se merita fiecare banut si timpul acordat ca este foarte eficienta, no comment, nota 10!
Noname_8352 întreabă: