| lore_9594 a întrebat:

Ce parere aveti despre artisti care intra in lumea asta a showbizului doar ca sa se afle in treaba? cand ei nu au nici talent, nici nimic.de ex:Sexy Braileanca asta, si Fernando de la Caransebes, deci mi se par niste inconstienti, niste.nu am cuvinte.cum poti difuza asa ceva la tv, dar mai inconstienti sunt cei care permit difuzarea, bineinteles ei o fac pentru. rating, ca pentru. altceva nu cred! happy raspunde'ti, va rog:*

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Acesti sunt niste oameni care vor si ei sa fie "vedete", dar nu reusesc decat sa se faca de ras de fiecare data cand apar la televizor.
Insa, cei care ii invita la emisiuni, stiu foarte bine ca aia sunt niste oameni inculti, care nu au ce cauta la televizor, insa pentru audiente, ii invita si astfel le intra bani in buzunar.
Ahh` Romanica noastraaaa micalove struck. Tara tuturor posibilitatilor.Nu ma mira nimic ce se poate intampla aici.laughingbig grin

| costyn162 a răspuns:

Ei au doar initiativa si dorinta de a fii celebrii si de a aparea la tv...Mai vinovate sunt televiziunile care ii invit la emisiuni si ii promoveaza si desigur telespectatorii care ii urmaresc...Fiindca suntem in Romania, "vedetele" de care vorbesti tu sunt mai mediatizate decat adevaratii artisti...Pentru ca avem foarte multi artisti buni si talentati dar din pacate nu sunt recunoscuti la adevarata lor valoare...

| diddy_2463 a răspuns:

Ca proasta de andreea tonciu cica e model, e o proasta fara creier

| diddy_2463 a răspuns:

Ca proasta de andreea tonciu cica e model, e o proasta fara creier!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu e talent macar sa faca aburi ca orice mahala gioaica...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred ca se pot numi artisti, sunt niste pierde vara dornici de publicitate gratuita care nu fac decat sa ne streseze pe noi sau sau sa ii distreze pe altii la tv.

| daii a răspuns:

Roxy Manelistarolling on the floor Marian Valorosulaughing
Au bani.si in ziua de azi aproape totul se poate face cu bani. Ei nu au cultura generala, sunt pe langa total. dar de, are tata bani si ma lanseaza! Sunt niste ratatii! Pentru acesti.oameni.nu am pic de respect.Nu merita. Din cauza lor ne facem TARA de rusine!

by daiiwinking

| AndutzaAndu a răspuns:

Acesti oameni...sunt de tot rasu, mai oamenii astia vor sa se faca si ei cunoscuti doar ca nu cred ca-si dau seama ca ei se fac de ras...si romanii urmaresc emisiunile prin care-i promoveaza.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Cu cat te faci mai mult de ras raitingu sare

| runnyzip a răspuns:

Aceste "staruri in devenire"sunt tot mai frecvente in lumea asta a showbizului si desi dovedesc o prostie extraordinara, nu pot sa-mi explic nici eu dc lumea continua sa-i priveasca la televizor,confused