Sunt foarte rari barbatii care dupa ce dezvirgineaza o fata ii dau papucii. Si, de obicei, asta se intampla fiindca fata nu si-a ales bine partenerul. Exista femei mai interesate de propria lor virginitate si de evenimentul pierderii ei, decat de relatie si de caracterul barbatului pe care si l-au ales. Multe femei se asteapta ca purtarea barbatului fata de ele sa se imbunatateasca dupa inceperea activitatii sexuale. Si asta e profund anormal. Barbatul iubeste o femeie, nu o gaura, asa ca el nu o va iubi mai mult fiindca s-a culcat cu el. Si daca i se pretinde, va fi coplesit ed aceasta cerinta anormala si va da bir cu fugitii. Cei acre se comporta mai frumos cu fata dupa sex, de fapt nu o iubesc pe ea, ci doar senzatia ca sunt masculi. Pentru un barbat normal, care isi iubeste partenera in intregul ei, sexul nu modifica nici sentmentele, nici purtarea.
Bai fată calmează'te că e la fotbal cu băieţii şi punct.Sună'l şi zii că vrei să vă întâlniţi. Şi daca te'a lasat e un măgar da eu tot ramân la aceeaşi parere că exagerezi
Orice e posibil, la varianta a doua ma refer, de ce sa nu iubeasca un baiat o fata din tot sufletul? Se poate, exista astfel de baieti, numai ca 0, 01% exista.
La prima varianta, aia vor numai sa ajunga in patul fiecarei fete care ii iese in cale.
Prima mi se pare absurda imi vine sa ii bat pe toti si cunosc extrem de multi partea cealalta mi'ar placea sa fie adevarata:X:X:X:X:X:Xin amre parte eu cred ca e adevarata
La prima intrebare nu am cunoscut un baiat matur sa faca asa, nici n-am auzit, se intampla la pustani fara cap. Referitor la a 2-a, asa am fost eu cu fosta dar nu a folosit la nimic, m-a inselat... Variaza de la persoana la persoana...
Mai termina te ma pe unde intru dau de intrebari d`ale tale, ori u nu stii sa minti ori faci misto de noi, ori n`ai alta trebuie acasa decat sa pui tampenii de intrebari du`te la un control la nebuni
Cel care o paraseste pe fata respectiva este un mare nesimtit care a profitat de fata.Nu au pic de respect. Iar cel care a ramas cu fata respectiva probabil ca o iubeste.
anonim_4396 întreabă: