| MANDY_2679 a întrebat:

Ce parere aveti despre "baietii" care scot capul pe geamul lor fumuriu numai ca sa strige dupa tine "Hey, papusa!"..."Ce buna esti!". etcstraight face?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Le arat semnul international al pacii si le zic ceva de dulce in gand care contine multe beep-urihee hee

15 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Pai de obicei toti baietii fac asta.In vremea de azi, exista foarte putini baieti cu minte. Te vad asa din masina ca ai cur, sani si etc si incep sa strige dupa tine vezi doamne de parca te-ar impresiona.Sincer mie acesti gen de baieti mi se par niste mitocani.

| lavynika a răspuns:

Mi se pare lipsa de respect. O fata nu se va stimti bine in niciun caz, din contra se va simti jenata.

| lovenotsex a răspuns:

happy fiecare cat il duce capul si bunul simt.

| T30D0RA a răspuns:

Niste obsedati! phbbbbt

| Foxilikkkă a răspuns:

Fiecare cum poatehee hee!
Niste frustrati.oh go on

| Buburuzza a răspuns:

Sunt penibili.:laughing.
dar mai exista si modelul cu muzica data la maxim care doar deschide geamul fara sa scoata capul si doar se holbeaza la tine.

| KimY a răspuns:

Nuj!
Sincer? Mi se par cam nesimtiti si ca te plac doar pentru aspectul exterior! straight face

| MicutzaaPooh a răspuns:

E de prost gust si da dovada de o proasta educatie.

| Anileda a răspuns:

Niste fraieri.

| Xonia a răspuns:

Obsedati!
Dar cel mai mult ii urasc pe aia de peste 30 de ani care fluiera dupa fete de 14-15 ani, si ar putea sa le fie tatastraight face
Chiar am patit saptamana trecuta
Eram la tara cu o verisoara mai mica, si noi nu cunoastem pe acolo.Si ea statea in leagan si eu langa ea.Si fluiera unu de apoximativ 30 de anistraight faceDoar nu fluiera la varamea de 9 anistraight face
Si a devenit insistent pana a venit la mine sa ma intrebe de unde sunt, numar de telefon.Si a venit un baiat si a zis ca sunt cu el, sa ma lase in pacelove struck
Deci concluzia, OBSEDATI!

| Psihologul a răspuns:

Niste mitocani si nesimtiti. Atata le duce capul. Si nimic mai mult.

| Ea_7898 a răspuns:

Mi se pare oarecum amuzant laughing, dar in acelasi timp de prost guststraight face
Can mi se intampla asta imi continui drumul si nu-i bag in seamahappy
Adica...ganditi-va si la ei saracii.sunt disperati si spera sa gaseasca o fata care sa se urce in masinahappy. si sa fim sincer: sunt destule!happy

| YonutZ_7643 a răspuns:

laughing) oricum trebuie sa apreciezi macar efortul lor de a iesi in evidenta... nu! ei stiu ca nu au sanse...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste nesimtiti care altceva nu au ce face happy
Adevarul e ca unele fete cred ca sunt atrase de asta.
Parerea mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti care au o perere prea buna despre ei. Trebuie sa te mentii mereu cu capu pe umeri in fata lor si sa le intorci fiecare cuvant.