Le arat semnul international al pacii si le zic ceva de dulce in gand care contine multe beep-uri
Pai de obicei toti baietii fac asta.In vremea de azi, exista foarte putini baieti cu minte. Te vad asa din masina ca ai cur, sani si etc si incep sa strige dupa tine vezi doamne de parca te-ar impresiona.Sincer mie acesti gen de baieti mi se par niste mitocani.
Mi se pare lipsa de respect. O fata nu se va stimti bine in niciun caz, din contra se va simti jenata.
Sunt penibili.:.
dar mai exista si modelul cu muzica data la maxim care doar deschide geamul fara sa scoata capul si doar se holbeaza la tine.
Obsedati!
Dar cel mai mult ii urasc pe aia de peste 30 de ani care fluiera dupa fete de 14-15 ani, si ar putea sa le fie tata
Chiar am patit saptamana trecuta
Eram la tara cu o verisoara mai mica, si noi nu cunoastem pe acolo.Si ea statea in leagan si eu langa ea.Si fluiera unu de apoximativ 30 de aniDoar nu fluiera la varamea de 9 ani
Si a devenit insistent pana a venit la mine sa ma intrebe de unde sunt, numar de telefon.Si a venit un baiat si a zis ca sunt cu el, sa ma lase in pace
Deci concluzia, OBSEDATI!
Mi se pare oarecum amuzant , dar in acelasi timp de prost gust
Can mi se intampla asta imi continui drumul si nu-i bag in seama
Adica...ganditi-va si la ei saracii.sunt disperati si spera sa gaseasca o fata care sa se urce in masina. si sa fim sincer: sunt destule!
) oricum trebuie sa apreciezi macar efortul lor de a iesi in evidenta... nu! ei stiu ca nu au sanse...